Κυριακή 11 Μαρτίου 2018

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» με το κινητό πολυϊατρείο «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ» και σε συνεργασία με εθελοντές γιατρούς/οδοντιάτρους επισκέπτονται τη Σκύδρα για την παροχή δωρεάν προληπτικών εξετάσεων στα παιδιά

Το κινητό πολυϊατρείο «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ» του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» από την Δευτέρα 12 Μαρτίου έως και την Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018, θα βρίσκεται στη Σκύδρα, όπου εθελοντές γιατροί και οδοντίατροι θα πραγματοποιήσουν δωρεάν προληπτικούς ελέγχους στα παιδιά.

Η δράση Προληπτικής Ιατρικής υλοποιείται από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» σε συνεργασία με τον Ιατρικό και Οδοντιατρικό Σύλλογο Νομού Πέλλας, υπό την αιγίδα του Νομού Πέλλας.



Το κινητό πολυϊατρείο «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ», το οποίο αποτελείται από τέσσερα αυτόνομα ιατρεία, πλήρως εξοπλισμένα, θα βρίσκεται στην πλατεία Δημαρχείου Σκύδρας, με ώρες λειτουργίας από τις 08:30 έως τις 16:30 μμ. πραγματοποιώντας προληπτικούς ιατρικούς/οδοντιατρικούς ελέγχους  στα παιδιά. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι από το 2002 έως και σήμερα τον «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ» και τις δύο κινητές ιατρικές μονάδες του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», έχουν επισκεφθεί περισσότερα από 100.000 παιδιά από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more