Τρίτη 13 Μαρτίου 2018

Αίτηση για την επιστροφή χρημάτων από τις τράπεζες στους δανειολήπτες

Ο Σύλλογος Δανειοληπτών και Προστασίας Καταναλωτών Βορείου Ελλάδος καλεί  όλους τους δανειολήπτες να διεκδικήσουν την επιστροφή χρημάτων από τις τράπεζες. Προτρέπει όσους έχουν δάνεια κόκκινα, πράσινα, ΟΕΚ, στεγαστικά κλπ να κατεβάσουν σχετική  αίτηση ( www.radio1d.gr), να την υποβάλλουν στην εκάστοτε  τράπεζα και να παραλάβουν το αποδεικτικό παραλαβής. Με αυτήν την αίτηση ο δανειολήπτης ζητάει να πληροφορηθεί πόσα χρήματα του έχει παρακρατήσει η τράπεζα μέσω της εισφοράς του ν. 128/75 και ζητάει να του επιστραφούν άμεσα τα χρηματικά ποσά που υποχρεώθηκε να καταβάλει μέσω της μη νόμιμης μετακύλισης της  συγκεκριμένης εισφοράς ,του εκτοκισμού και ανατοκισμού αυτής.
Απέναντι στις ανεξέλεγκτες παρανομίες των τραπεζών ,ο Σύλλογος Δανειοληπτών και Προστασίας Καταναλωτών Β. Ελλάδος  προτρέπει σε κάθε νόμιμη αντίδραση ως μόνο τρόπο για να σταματήσουν οι Έλληνες να χάνουν περιουσίες, εισοδήματα, δουλειές, αξιοπρέπεια, ακόμη και τα όνειρά τους, να κλείνουν τις επιχειρήσεις τους, να βλέπουν τα εισοδήματα τους να «κουρεύονται», τα σπίτια τους να εκπλειστηριάζονται και τους φόρους να τους πνίγουν. 
"Σε μια εποχή που ο πολίτης-δανειολήπτης είναι εντελώς απροστάτευτος , δυστυχώς η προστασία του επαφίεται στις ενέργειες ενός συλλόγου. Γι' αυτό εμείς, ως Σύλλογος Δανειοληπτών και Προστασίας Καταναλωτών Β. Ελλάδος, καλούμε τους δανειολήπτες να ασκήσουν το νόμιμο δικαίωμα τους και να διεκδικήσουν τα παρανόμως εισπραχθέντα χρήματα τους, υποβάλλοντας τη συγκεκριμένη αίτηση . Η νομιμότητα είναι ο μόνος τρόπος προστασίας όλων των πολιτών απέναντι στις αυθαιρεσίες των τραπεζών" επισήμανε για το θέμα ο πρόεδρος του  Συλλόγου Δανειοληπτών και Προστασίας Καταναλωτών Β. Ελλάδος Χαράλαμπος Περβανάς.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more