Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ




Εξιχνίαση απάτης
Από το Τμήμα Ασφάλειας Έδεσσας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 56χρονου ημεδαπού, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, τον περασμένο Φεβρουάριο ενεργώντας μαζί με συνεργό του, απέσπασε από ιδιοκτήτη επιχείρησης ένα μηχάνημα γεωργικού καταστροφέα αξίας 4.000 ευρώ περίπου, στέλνοντας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείο πλαστό αποδεικτικό μεταφοράς των χρημάτων για την αγορά του μηχανήματος.
Σύλληψη για κλοπή
Συνελήφθη χθες (17-3-2018) τα ξημερώματα σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, 46χρονος ημεδαπός, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα αφαίρεσε από εξωτερικό χώρο επιχείρησης γεωργικά λιπάσματα. Από την περαιτέρω έρευνα διαπιστώθηκε ότι το τελευταίο διάστημα διέπραξε ακόμη 4 κλοπές γεωργικών λιπασμάτων από την προαναφερόμενη επιχείρηση, συνολικής αξίας 600 ευρώ.
Συλλήψεις για παράβαση του τελωνειακού κώδικα
· Συνελήφθησαν σήμερα (18-03-2018) τα ξημερώματα στην ευρύτερη περιοχή των Ευζώνων Κιλκίς, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων των αστυνομικών της Ομάδας Καταπολέμησης Διασυνοριακού Εγκλήματος της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, δύο άτομα σε διαφορετικές περιπτώσεις, για παράβαση του τελωνειακού κώδικα. Ειδικότερα συνελήφθησαν:
Ø  40χρονος ημεδαπός, διότι στο όχημά του διαπιστώθηκε να κατέχει 50 πακέτα τσιγάρων, για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.
Ø  32χρονος ημεδαπός, διότι στο όχημά του διαπιστώθηκε να κατέχει 60 πακέτα τσιγάρων, για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.
Τα παραπάνω λαθραία πακέτα τσιγάρων κατασχέθηκαν και θα παραδοθούν στο αρμόδιο Τελωνείο.
· Συνελήφθη χθες (17-03-2018) το μεσημέρι στον Προμαχώνα, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Προμαχώνα, 54χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει με όχημα, 10 φιάλες με 13 λίτρα αλκοολούχων ποτών, χωρίς να καταβληθούν οι νόμιμοι φόροι και δασμοί, τα οποία κατασχέθηκαν όπως και το παραπάνω όχημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more