Τετάρτη, 21 Μαρτίου 2018

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝΕξιχνίαση κλοπών
Σε συνέχεια του από 19-1-2018 Δελτίου Τύπου αναφορικά με το σχηματισμό δικογραφίας σε βάρος δύο ημεδαπών, που διέπραξαν κλοπές ηλεκτρικών συσσωρευτών από κεραίες τηλεπικοινωνιών στην Πιερία, από τη συνεχιζόμενη έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, προέκυψε ότι τα παραπάνω άτομα ενέχονται σε επιπλέον 13 κλοπές συσσωρευτών ενέργειας αξίας 22.500 ευρώ, παραβιάζοντας σταθμούς βάσης κεραιών κινητής τηλεφωνίας και τηλεπικοινωνιών σε περιοχές της Πιερίας. Συνολικά, διαπιστώθηκε ότι το διάστημα από το Μάρτιο έως το Δεκέμβριο του 2017, διέπραξαν 22 κλοπές από κεραίες βάσης τηλεπικοινωνιών, από όπου αφαίρεσαν ηλεκτρικούς συσσωρευτές αξίας 43.200 ευρώ.
Σύλληψη για παράβαση της νομοθεσίας περί παιγνίων
Συνελήφθη χθες (19-3-2018) το πρωί στην Κατερίνη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, 38χρονος ημεδαπός, προσωρινά υπεύθυνος καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο του καταστήματος, διαπιστώθηκε να έχει θέσει σε λειτουργία 36 ηλεκτρονικούς υπολογιστές στους οποίους διενεργούνταν παράνομα τυχερά παίγνια. Επιπλέον, ο 38χρονος παρεμπόδισε τον έλεγχο, μετατρέποντας τις οθόνες των υπολογιστών όπου εμφανίζονταν τα παράνομα παίγνια σε νόμιμες ιστοσελίδες, με τη χρήση κεντρικού υπολογιστή (server), ο οποίος κατασχέθηκε. Στη δικογραφία που σχηματίσθηκε συμπεριλαμβάνεται και η 35χρονη ημεδαπή ιδιοκτήτρια του καταστήματος, που απουσίαζε κατά τον έλεγχο.
Σύλληψη για κλοπή
Συνελήφθη χθες (19-3-2018) το απόγευμα στις Σέρρες, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, 38χρονος ημεδαπός, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, αφαίρεσε από την κατοχή 27χρονου, ένα κινητό τηλέφωνο.
Σύλληψη για παράβαση του τελωνειακού κώδικα
Συνελήφθη σήμερα (20-3-2018) τα ξημερώματα στους Ευζώνους, από αστυνομικούς της Ομάδας Καταπολέμησης Διασυνοριακού Εγκλήματος της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, 37χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι διαπιστώθηκε να έχει στο όχημά του επιμελώς κρυμμένα, 92 πακέτα τσιγάρων, για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί, τα οποία κατασχέθηκαν όπως και το παραπάνω όχημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου