Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018

Νέο κατόρθωμα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ!


Σχεδόν ολόκληρη η κυβέρνηση παρέλασε από τη Θεσσαλονίκη τις τρεις τελευταίες μέρες, σε μία άνευ προηγουμένου φιέστα. Υπουργοί και άλλοι… μεγαλοσχήμονες, έφτασαν στην πόλη για να παρουσιάσουν τα οράματά τους, δηλαδή νέα ανέξοδα ψέματα. Την ώρα λοιπόν που ο πρωθυπουργός και οι υπουργοί του παρουσιάζουν τους υψηλούς οραματισμούς τους, η Θεσσαλονίκη έμεινε χωρίς νερό, με τους κατοίκους της πόλης να περνάνε το μαρτύριο της σταγόνας.
Ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ έχουν την ευθύνη διακυβέρνησης της χώρας εδώ και τρία χρόνια. Το ξέχασαν; Η κυβέρνηση έχει την ευθύνη για ό,τι συμβαίνει. Όμως τρία χρόνια το μόνο που κάνουν είναι να θεωρητικολογούν. Αποτέλεσμα; Μία βλάβη στον αγωγό της ύδρευσης αφήνει για τρεις μέρες και… βλέπουμε, μία πόλη του ενός εκατομμυρίου κατοίκων χωρίς νερό. 

Η Θεσσαλονίκη δεν έχει ανάγκη από ψεύτικα οράματα ούτε από φιέστες. Έχει ανάγκη από έργα. Όσα ειπώθηκαν σε αυτό το συνέδριο θα τεθούν από αύριο στην κρίση των Θεσσαλονικέων. Πάντως, η υδροδότηση  της πόλης έχει στοιχίσει ατελείωτο δημόσιο χρήμα το οποίο έχει κατασπαταληθεί και το αποτέλεσμα είναι η Θεσσαλονίκη να μην έχει νερό. Η κυβέρνηση έχει ευθύνη να υδροδοτήσει την πόλη και θα πρέπει να γνωρίζει ότι οι Θεσσαλονικείς έχουν κρίση και πολύ σύντομα θα δώσουν στις κάλπες σκληρή απάντηση στη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more