Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018

Τροχαίο ατύχημα στο κόμβο του γηπέδου Σκύδρας

Στις 22 Μαρτίου 2018 για μια ακόμη φορά γίναμε μάρτυρες ενός ακόμη τροχαίου ατυχήματος στον κόμβο καρμανιόλα του γηπέδου της Σκύδρας.
Αυτή την φορά ευτυχώς υπήρχαν μόνο ένας ελαφρύς τραυματισμός συνδημότη μας, καθώς και υλικές ζημιές των αυτοκινήτων.
Το άσχημο της υπόθεσης είναι ότι ένα από τα δύο αυτοκίνητα ήταν του Δήμου Σκύδρας και ήταν σύμφωνα με το ρεπορτάζ της PELLANEWS, εκείνο που είχε κατεύθυνση από Σεβαστειανά προς Σκύδρα, σημείο STOP.
Νωπό είναι ακόμη τον συμβάν του ατυχήματος που είχε η σύζυγός μου στις 15 Ιανουαρίου 2017 στο ίδιο σημείο και προκάλεσε τον βαρύτατο τραυματισμό της.
Αποτέλεσμα να μείνει 33 μέρες στην εντατική του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου, 12 μέρες στην Πανεπιστημιακή κλινική του ίδιου Νοσοκομείου και 40 μέρες στον κέντρο αποκατάστασης ΕΥΕΞΙΑ.
Δυστυχώς στον ίδιο κόμβο έγιναν πάρα πολλά ατυχήματα και εξακολουθούν και γίνονται τακτικά.

ΚΑΝΕΙΣ ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.

Ο Δήμος Σκύδρας ρίχνει την ευθύνη στην Περιφέρεια ισχυριζόμενος ότι ο δρόμος στο σημείο της διασταύρωσης είναι επαρχιακός. Ταυτόχρονα όμως είναι και εντός σχεδίου της πόλης της Σκύδρας. Και φυσικά αυτοί που τον χρησιμοποιούν είναι σε συντριπτικό ποσοστό, είμαστε εμείς οι δημότες του Δήμου Σκύδρας.
Σε ανάλογη περίπτωση ο Δήμος Αλμωπίας έκανε ένα βήμα εμπρός, κατασκευάζοντας διπλό κυκλικό κόμβο στην έξοδο της Αριδαίας προς τα Λουτρά Πόζαρ, χωρίς να υπολογίσει το κόστος που ήταν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ.
Ο Δήμος Αλμωπίας προστάτευσε έτσι τις ζωές των δημοτών του και των επισκεπτών του!

Εμείς εδώ στον Δήμο Σκύδρας έχουμε άλλες προτεραιότητες!

Φθάσαμε έτσι στο σημείο τριάμιση χρόνια μετά την ανάληψη των καθηκόντων τους να διεκδικούν από την περιφέρεια φανάρια!!!
Αλήθεια πόσο κοστίζουν να μπουν φανάρια;
Και γιατί έπρεπε να περιμένουμε χρόνια για να τοποθετηθούν;
Και αν δεν τα βάζει η Περιφέρεια γιατί δεν τα βάζει ο Δήμος Σκύδρας;
Τόσο φθηνά κοστολογεί την ανθρώπινη ζωή;
Διαμαρτυρόμενος για την απαράδεκτη αυτή κατάσταση,  ως Τοπικός Σύμβουλος της Σκύδρας δεν ψηφίζω κανένα θέμα εδώ και ένα χρόνο, μέχρι να το φέρουν ως θέμα στο Τοπικό Συμβούλιο. Απλώς παραβρίσκομαι.
Έχω επισκεφτεί ως Τοπικός Σύμβουλος Σκύδρας την Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κα Αθανασιάδου-Αηδονά και με την αρμόδια υπηρεσία δυο φορές και έβγαλα τα συμπεράσματα μου.
Τα συμπεράσματά μου όσο αφορά τις ενέργειες του Δήμου Σκύδρας φυσικά τα έχω βγάλει όπως τα έχουν βγάλει και οι συνδημότες μου.
Είναι άσχημο να προσπαθείς να βγάλεις την ευθύνη από πάνω σου αγαπητή μου……..και να μην έχεις την βούληση να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου, αυτό θα έκανε ένας σοβαρός  Δήμαρχος!

Εύχομαι ειλικρινά να μην θρηνήσουμε ποτέ κανέναν άνθρωπο, αν όμως συμβεί τότε, να δω που θα κρυφτούν ορισμένοι………..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more