Κυριακή 25 Μαρτίου 2018

Έναρξη Εαρινού Φεστιβάλ με Requiem και Τελευταίο Ασπασμό

Ένας θεσμός που διανύει μόλις το δεύτερο έτος του και έχει κατακτήσει ήδη τις καρδιές μας…
Το Εαρινό Φεστιβάλ Μουσικής Έδεσσας ξεκινάει την Τρίτη, 27 Μαρτίου 2018, στις 20:30, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Ιεράς Μητρόπολης.
Στην εναρκτήρια συναυλία θα έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε το Requiem του W.A. Mozart και τον Τελευταίο Ασπασμό σε μουσική του Μιλτιάδη Κασσάρα και ποίηση του Θανάση Καναβούρα.
Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν οι Βασιλική Βαΐούλη, Regina Achtelik, Tina Kupprat, Γεώργιος Ανδρικόπουλος, Δημήτριος Χώνος, Ευνίχη Γρεβενίτου – Τσεμπόεγλου, Λάκης Φανιόπουλος και Μιλτιάδης Κασσάρας, ενώ από σχήματα η Μικτή Χορωδία Ενηλίκων Δήμου Έδεσσας, η Χορωδία Αγίου Ρεμιγίου Berngheim Κολωνίας, το Φωνητικό Σύνολο de Profundis της Εστίας Πιερίδων Μουσών και η Ορχήστρα Musicart του Νέου Ωδείου Κοζάνης, ενώ θα διευθύνουν οι Ευθύμιος Μαυρίδης, Μιλτιάδης Κασσάρας και Manfrend Hettinger.

Ο Δήμος Έδεσσας, η ΔΗΚΕΔΕ και το Δημοτικό Ωδείο Έδεσσας, σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Εδέσσης Πέλλης και Αλμωπίας ξεκινούν δυναμικά το φετινό Εαρινό Φεστιβάλ και μας καλούν να απολαύσουμε την μουσική του Mozart και να γνωρίσουμε το έργο του Διευθυντή του Δημοτικού μας Ωδείου, του «δικού μας» Μιλτιάδη Κασσάρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more