Δευτέρα 30 Απριλίου 2018

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ


Σύλληψη για ναρκωτικά

Συνελήφθη χθες (29 Απριλίου 2018) το μεσημέρι σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, 66χρονος ημεδαπός, καθώς στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια συσκευασία με ποσότητα κάνναβης βάρους 176 γραμμαρίων.

Σύλληψη για καταδικαστική απόφαση

Συνελήφθη σήμερα (30 Απριλίου 2018) τις πρώτες πρωινές ώρες στο Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, 28χρονος ημεδαπός, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 3 ετών και 3 μηνών, για το αδίκημα της διακεκριμένης περίπτωσης κλοπής.

Σύλληψη για κλοπή 

Συνελήφθη χθες (29 Απριλίου 2018) το βράδυ στο Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, 37χρονος ημεδαπός, καθώς όπως διαπιστώθηκε το απόγευμα της ίδιας μέρας αφαίρεσε ένα κινητό τηλέφωνο από θαμώνα καταστήματος, το οποίο εντοπίστηκε και αποδόθηκε στον νόμιμο κάτοχο του. 

Σύλληψη για παράβαση του τελωνειακού κώδικα 

Συνελήφθη χθες (29 Απριλίου 2018) το βράδυ στους Ευζώνους, από αστυνομικούς της Ομάδας Καταπολέμησης Διασυνοριακού Εγκλήματος της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, 51χρονος ημεδαπός, καθώς σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε όχημα που οδηγούσε, βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα και κατασχέθηκαν 69 πακέτα τσιγάρων και 13 συσκευασίες καπνού, τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του ελληνικού Δημοσίου. Επίσης κατασχέθηκε και το παραπάνω όχημα που χρησιμοποίησε. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Παιονίας.

Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα 

Χθες (29 Απριλίου 2018) και ώρα 13.00 περίπου, στο 7ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Κιλκίς – Ευκαρπίας, δίκυκλο μοτοποδήλατο που οδηγούσε 63χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 63χρονου οδηγού. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Κιλκίς. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more