Πέμπτη 26 Απριλίου 2018

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ


Σύλληψη για ναρκωτικά και όπλο

Συνελήφθη χθες (25 Απριλίου 2018) το πρωί σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, 53χρονος ημεδαπός, διότι σε ποιμνιοστάσιο του διαπιστώθηκε να καλλιεργεί 5 φυτά κάνναβης σε γλάστρες, τα οποία κατασχέθηκαν. Επίσης στην οικία του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα πιστόλι κρότου, που κατείχε παράνομα. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κιλκίς.

Συλλήψεις για παράβαση του τελωνειακού κώδικα 

  • Συνελήφθησαν χθες (25 Απριλίου 2018) σε περιοχές του Κιλκίς, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων των αστυνομικών της Ομάδας Καταπολέμησης Διασυνοριακού Εγκλήματος της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, δύο άτομα σε διαφορετικές περιπτώσεις για παράβαση του τελωνειακού κώδικα. Ειδικότερα συνελήφθησαν:
  1. 47χρονη ημεδαπή, καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει σε όχημα, 130 πακέτα τσιγάρων, χωρίς να καταβληθούν οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.

  2.   58χρονος ημεδαπός, καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει σε όχημα,     100 πακέτα τσιγάρων και 50 πούρα, χωρίς να καταβληθούν οι νόμιμοι φόροι και        δασμοί.
Τα λαθραία καπνικά προϊόντα κατασχέθηκαν όπως και τα παραπάνω οχήματα.
  • Συνελήφθη χθες (25 Απριλίου 2018) το μεσημέρι στον Προμαχώνα, από αστυνομικούς της Ομάδας Αντιμετώπισης - Δίωξης Λαθρεμπορίου της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, 40χρονη υπήκοος Βουλγαρίας, καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει με όχημα, 11 φιάλες με συνολικά 34 λίτρα αλκοολούχων ποτών, χωρίς να καταβληθούν οι νόμιμοι φόροι και δασμοί, τα οποία κατασχέθηκαν, όπως και το όχημα που χρησιμοποίησε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more