Σάββατο 21 Απριλίου 2018

Αντίστροφη μέτρηση για τις εκδρομές των ΚΑΠΗ


¨ Ενημερωτικές εκδηλώσεις στο δήμο Νεάπολης-Συκεών για το πρόγραμμα και τους όρους συμμετοχής σε αυτό  
  
Αντίστροφα για τη μεγάλη οικογένεια των ηλικιωμένων του δήμου Νεάπολης-Συκεών μετρά πλέον ο χρόνος για την έναρξη του μεγάλου προγράμματος των εκδρομών, το οποίο και για φέτος επιφυλάσσει μεγάλες εκπλήξεις για τα περίπου 10.000 μέλη των ΚΑΠΗ.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μία πενθήμερη εκδρομή, μία τετραήμερη και δυο ημερήσιες σε κορυφαίους τουριστικούς και ιστορικούς προορισμούς της χώρας, και θα ξεκινήσει την Τρίτη 1 Μαΐου 2018. Παράλληλα, ετοιμάζεται και το πρόγραμμα για τις καλοκαιρινές βουτιές μέσα από το πρόγραμμα «ΚΑΠΗ και θάλασσα». Στα προγράμματα αυτά μπορούν να συμμετάσχουν όλα τα μέλη των εννέα ΚΑΠΗ του δήμου Νεάπολης-Συκεών έναντι χαμηλού συμβολικού αντιτίμου, απολαμβάνοντας διακοπές υψηλού επιπέδου χάριν των αυστηρών προϋποθέσεων που εξασφάλισε ο δήμος και το Δημοτικό Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης (ΔΚΚΠΑ).
Τα μέλη των ΚΑΠΗ θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για όλα τα στοιχεία που αφορούν στο πρόγραμμα των εκδρομών, όπως επίσης και στις προϋποθέσεις συμμετοχής. Αυτό θα γίνει κατά τη διάρκεια ειδικών ενημερωτικών εκδηλώσεων, στις οποίες ο πρόεδρος του ΔΚΚΠΑ Αρίστος Γαλανός και η αντιπρόεδρος Ελένη Γεωργιάδου θα αναφερθούν στο θέμα λεπτομερώς.
Το πρόγραμμα των ενημερωτικών εκδηλώσεων, το οποίο ξεκινά την ερχόμενη Δευτέρα 23 Απριλίου 2018, έχει ως εξής:
    

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΤΑ ΚΑΠΗ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
ΩΡΑ
Κ.ΑΠ.Η.
ΔΕΥΤΕΡΑ
23 ΑΠΡΙΛΙΟΥ  2018
5:30 μ.μ.
Α΄ ΑΓ. ΠΑΥΛΟΥ
6:30 μ.μ.
Γ΄ ΑΓ. ΠΑΥΛΟΥ
7:30 μ.μ.
Β΄ ΑΓ. ΠΑΥΛΟΥ
ΤΡΙΤΗ
24 ΑΠΡΙΛΙΟΥ  2018
5:30 μ.μ.
Α΄ ΝΕΑΠΟΛΗΣ
7:00 μ.μ.
Β΄ ΝΕΑΠΟΛΗΣ
ΤΕΤΑΡΤΗ
25 ΑΠΡΙΛΙΟΥ  2018
6:30 μ.μ.
ΠΕΥΚΑ
ΠΕΜΠΤΗ
 26 ΑΠΡΙΛΙΟΥ  2018
6:30 μ.μ.
Α΄, Β΄, Γ΄ ΣΥΚΕΩΝ
(αίθουσα Δημ. Συμβουλίου)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more