Πέμπτη 10 Μαΐου 2018

Από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Πέλλας Ανακοινώνεται ότι:


Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας σας προσκαλεί στο «στρογγυλό τραπέζι – συζήτηση» με θέμα «Μεταλυκειακό Έτος - Τάξη Μαθητείας στην Αλμωπία» που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 10 Μαΐου 2018 και ώρα 18.30 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας. Η εκδήλωση συνδιοργανώνεται από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας, το 1ο Εργαστηριακό Κέντρο Αριδαίας, το 1ο και το Εσπερινό ΕΠΑΛ Αριδαίας. 
Στόχος της είναι η ενημέρωση για τις διαδικασίες υλοποίησης του θεσμού της μαθητείας και η συμμετοχή δημόσιων και ιδιωτικών επιχειρήσεων και φορέων της περιοχής της Αλμωπίας στο εν λόγω πρόγραμμα.
Στη συζήτηση θα πάρουν μέρος ο Δήμος Αλμωπίας, η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας, η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας δια του Υπευθύνου της Ομάδας Μαθητείας, ο Σύλλογος Διπλωματούχων Μηχανικών Αλμωπίας, ο Ελληνικός Σύνδεσμος Μικρών Υδροηλεκτρικών Έργων (Ε.Σ.Μ.Υ.Ε), η Ένωση ξενοδόχων Λουτρακίου Αλμωπίας (Λουτρών Πόζαρ), το Κέντρο Υγείας Αριδαίας και ο Εμπορικός Σύλλογος Αριδαίας.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more