Τρίτη 8 Μαΐου 2018

Φωκάς για αναδοχή από ομόφυλα ζευγάρια: Η κυβέρνηση αποπροσανατολίζει την κοινή γνώμη


Αιχμηρός για τις επιλογές της κυβέρνησης, κατηγορώντας την πως αποπροσανατολίζει την κοινή γνώμη με μοναδικό στόχο την παραμονή στην εξουσία, εμφανίστηκε ο βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης της Ένωσης Κεντρώων, Άρης Φωκάς κατά τη σημερινή του ομιλία στην ολομέλεια της Βουλής, όπου συζητείται το νομοσχέδιο «Μέτρα για την προώθηση των θεσμών της αναδοχής και υιοθεσίας».

Με αιχμή του δόρατος το άρθρο 8, βάσει του οποίου δίνεται η δυνατότητα σε ομόφυλα ζευγάρια να γίνουν ανάδοχοι γονείς, ο κ. Φωκάς υπογράμμισε πως «το διακύβευμα  για την κυβέρνηση είναι η στήριξη της δικής της κατ΄ επίφαση προοδευτικότητας, αδιαφορώντας για το γεγονός πως τα παιδιά που θα ζήσουν με ανάδοχους, ομόφυλους, γονείς, δεν αποκλείεται να στιγματιστούν και να βιώσουν μία νέα απομόνωση».   

«Δείχνετε να μην αντιλαμβάνεστε, για πολλοστή φορά, τις συνέπειες που έχουν οι πράξεις σας, οι ακραίες αντιλήψεις σας, τα νομοθετήματα σας που συχνά έρχονται κόντρα στην κοινή λογική και στο ανθρώπινο συναίσθημα» σημείωσε ο κ. Φωκάς, επισημαίνοντας πως «πρωτεύον είναι το δικαίωμα του παιδιού και της σωστής ψυχικής και σωματικής του ανάπτυξης καθώς και η ενίσχυση του θεσμού της οικογένειας. Η Ένωση Κεντρώων, συνεπής σε  αυτή την άποψη δεν θα κουραστεί να το επαναλαμβάνει».
Ο κ. Φωκάς καταλόγισε στην κυβέρνηση πως παρά τον κυκεώνα των εσωτερικών αλλά και εθνικών προβλημάτων που ταλανίζουν την χώρα, προκαλεί συνεχώς νέα ζητήματα σε μία προσπάθεια ενίσχυσης της δεξαμενής των ψηφοφόρων της, κλείνοντας το μάτι σε μικρές μερίδες πολιτών.


«Μοιάζετε με τους ‘μπαχαλάκηδες’ που διαλύουν τα πάντα, υποκινούμενοι από τις ιδεοληψίες τους. Ανοίγετε συνεχώς νέα ζητήματα χωρίς να είστε όμως ικανοί να ολοκληρώσετε καμία σας ενέργεια, ή πολιτική. Δημιουργείτε εντυπώσεις την ώρα που βρίσκεστε σε αποδρομή, προκειμένου να παραμείνετε με νύχια και με δόντια στην εξουσία, αδιαφορώντας για τις επιπτώσεις των πράξεων σας. Η πραγματικότητα αποδεικνύει ότι η συντριπτική πλειοψηφία της κοινωνίας είναι αντίθετη στην αναδοχή παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια, η πορεία των οποίων είναι άγνωστο σε τι μονοπάτια θα μπει» ανέφερε ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων, προσθέτοντας πώς «όσο θα πιέζεστε από τις συνθήκες που εσείς οι ίδιοι δημιουργήσατε, όσο οι μέρες σας, ως κυβερνώντες, θα μειώνονται, τόσο θα μπαίνετε στη διαδικασία γέννησης νέων επεισοδίων στο σήριαλ της ταλαιπωρίας, που προξενεί στους πολίτες η παραμονή σας στην εξουσία». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more