Τρίτη 22 Μαΐου 2018

Η εκλογική μάχη για την θέση του Προέδρου της ΝΟΔΕ τελείωσε και η Νέα Δημοκρατία στην Πέλλα ενωμένη, έχει πλέον τον Πρόεδρο της.Θέλω ειλικρινά να συγχαρώ τον νεοεκλεγέντα Πρόεδρο Θεοδόση Ουραηλίδη για την επιτυχία του και να του ευχηθώ καλή δύναμη στο δύσκολο έργο που έχει μπροστά του την επόμενη διετία.

Προσωπικά δηλώνω και δεσμεύομαι γι αυτό, όπως άλλωστε έκανα και προεκλογικά, πως η ενότητα ‘’είναι δεδομένη’’. Θα είμαι δίπλα του ως μέλος της ΝΟΔΕ Πέλλας αλλά και ως μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας όποτε κι αν με χρειαστεί. 

Είμαι βέβαιος ότι με την ουσιαστική προσπάθεια και συμμετοχή όλων των νέων μελών στην Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή θα την επαναφέρουμε επιτέλους στην ομαλότητα και λειτουργικότητα μετά από μια μακρά περίοδο στασιμότητας και αναποτελεσματικότητας.

Η πρωτόγνωρη αυτή εκλογική διαδικασία η οποία απέκτησε χαρακτηριστικά δυσανάλογα μεγάλα σε σχέση με το πραγματικό της νόημα, με εφοδίασε με μεγάλη εμπειρία σε πολιτικό αλλά και σε προσωπικό επίπεδο. Έμαθα να αξιολογώ ακόμη καλύτερα συμπεριφορές, χαρακτήρες και πρόσωπα.

Βρέθηκα απέναντι σε στρατηγικές και τακτικισμούς. Στάθηκα όρθιος και δεν υπέκυψα σε πιέσεις και ψευτοδιλήμματα. Δεν λειτούργησα καιροσκοπικά ούτε και διχαστικά. Σεβάστηκα την παράταξη, την Ιστορία και τα μέλη της.
Ψευδεπίγραφες ‘’ταμπέλες’’ και προσωπικές αντιπαραθέσεις δεν με φοβίζουν και δεν με αγγίζουν.

Ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου όλα τα μέλη που προσήλθαν στην κάλπη δύο φορές μέσα σε μια εβδομάδα και άσκησαν το εκλογικό τους δικαίωμα. Θα τιμήσω την ψήφο τους στο πρόσωπο μου με ενεργό και δημιουργικό ρόλο μέσα στην παράταξη και την κοινωνία.

Το ευχαριστώ είναι λίγο για να εκφράσει την ευγνωμοσύνη που νοιώθω για τους ανθρώπους - Φίλους που πίστεψαν στην υποψηφιότητα μου και διέκριναν την καθαρότητα της. 
Τέλος χρωστάω ένα τεράστιο ευχαριστώ και μια μεγάλη αγκαλιά στην οικογένεια μου γιατί στάθηκε βράχος δίπλα μου σε όλη την διαδικασία.

Δεν ξεχνάμε πως ο στόχος είναι ένας και κοινός
Η Νέα Δημοκρατία Κυβέρνηση
Και ο Κυριάκος Μητσοτάκης πρωθυπουργός

Νίκος Θωμαΐδης
Μέλος Πολιτικής Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more