Πέμπτη 24 Μαΐου 2018

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΕΚΘΕΣΗΣ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΔΔΕ ΠΕΛΛΑΣ


Η ΔΔΕ Πέλλας πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία τα εγκαίνια της έκθεσης εικαστικών, με την οποία συμμετέχει στα Ανθεστήρια 2018, με τίτλο:

«Έκθεση εικαστικών έργων μαθητών/τριών».

Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν στην Οικεία Τσάμη, στο Βαρόσι Έδεσσας, τη Δευτέρα 21 Μαΐου 2018, στις 7.30 μ.μ., με την παρουσία εκπροσώπου του Μητροπολίτη, του Δημάρχου Έδεσσας κ. Γιάννου Δημήτρη, του διευθυντή της ΔΔΕ Πέλλας, διευθυντών/τριών σχολείων, εκπαιδευτικών, μαθητών/τριών και πλήθος κόσμου.

Στην έκθεση έλαβαν μέρος μαθητές/τριες των σχολείων της ΔΔΕ Πέλλας με έργα εικαστικών, όπως ζωγραφική με διαφορετικές τεχνοτροπίες, προοπτικό σχέδιο, αρχαίες ελληνικές παραστάσεις πάνω σε αγγεία, γλυπτική, ζωγραφική σε ένδυμα, κατασκευές με χαρτί, ψηφιδωτό, κ.α.

Την έκθεση των έργων οργάνωσαν οι εκπαιδευτικοί κλάδου καλλιτεχνικών, κ.κ. Βαμβακά Ευθυμία, Μαουσίδου Θεοδώρα και  Χατζηγιάννης Πάρης, ενώ το μουσικό κομμάτι της εκδήλωσης επιμελήθηκε ο εκπαιδευτικός κλάδου μουσικής  κ. Σάρμας Παναγιώτης.


Η έκθεση θα παραμείνει ανοιχτή και επισκέψιμη στα σχολεία A/θμιας και B/θμιας Εκπ/σης και στο κοινό μέχρι την Κυριακή 27 Μαΐου 2018, τις ώρες 10:00-13:30 και 18:00-21:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more