Παρασκευή 18 Μαΐου 2018

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ


Εξιχνίαση κλοπών


  • Από το Τμήμα Ασφάλειας Πέλλας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος τριών ημεδαπών ηλικίας 41, 32 και 26 ετών, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα τον περασμένο Απρίλιο, παραβίασαν επιχείρηση σε περιοχή της Πέλλας και αφαίρεσαν ηλεκτρικά εργαλεία και άλλα αντικείμενα, συνολικής αξίας περίπου 16.000 ευρώ, σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης. Σημειώνεται ότι τα παραπάνω άτομα την 08 Μαΐου 2018 συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, για κλοπή καλωδίων χαλκού και εργαλείων συνολικής αξίας 1.500 ευρώ από την ίδια επιχείρηση.
  • Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος τριών ημεδαπών ηλικίας 27, 21 και 19 ετών, διότι από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι τον περασμένο Φεβρουάριο, παραβίασαν μονοκατοικία σε περιοχή της Πιερίας και αφαίρεσαν ένα χρυσό σταυρό με αλυσίδα αξίας 400 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση του παθόντα. 
Σύλληψη για ναρκωτικά

Συνελήφθη χθες (17 Μαΐου 2018) το βράδυ σε περιοχή της Θεσσαλονίκης από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, 41χρονος ημεδαπός διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα κάνναβης βάρους 23 γραμμαρίων, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και 3 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 70 εκατοστά, τα οποία καλλιεργούσε στο μπαλκόνι της οικίας.

Σύλληψη για απόπειρα κλοπής 

Συνελήφθη χθες (17 Μαΐου 2018) το μεσημέρι στις Σέρρες από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, 36χρονος ημεδαπός, διότι μπήκε παράνομα στην αυλή οικίας 81χρονης ημεδαπής με σκοπό την κλοπή, χωρίς να καταφέρει να αφαιρέσει οτιδήποτε. 

Συλλήψεις για παράβαση του τελωνειακού κώδικα 


  • Συνελήφθη χθες (17 Μαΐου 2018) το απόγευμα στον Προμαχώνα, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Προμαχώνα, 38χρονος υπήκοος Λευκορωσίας, καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει σε τροχόσπιτο, 77,5 λίτρα πετρελαίου σε δοχεία, χωρίς να καταβληθούν οι νόμιμοι φόροι και δασμοί, τα οποία κατασχέθηκαν όπως και το παραπάνω τροχόσπιτο.
  • Συνελήφθη χθες (17 Μαΐου 2018) το πρωί στον Προμαχώνα, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Προμαχώνα, 37χρονος υπήκοος Ουκρανίας, καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει σε όχημα, 42 φιάλες με συνολικά 36,6 λίτρα αλκοολούχων ποτών, χωρίς να καταβληθούν οι νόμιμοι φόροι και δασμοί, τα οποία κατασχέθηκαν όπως και το παραπάνω όχημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more