Τρίτη 22 Μαΐου 2018

Ανακοινώσεις με αιχμές στο περιθώριο των εκλογών της ΝΟΔΕ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΝΟΔΕ ΠΕΛΛΑΣ

Ανακοινώσεις εξέδωσαν μετά το πέρας των εκλογών ο νέος πρόεδρος της ΝΟΔΕ Θεοδόσης Ουραηλίδης και ο ηττημένος Νίκος Θωμαϊδης. Ο κος Ουραηλίδης τόνισε ότι πλέον όλοι μαζί ενωμένοι πρέπει να συσπειρωθούμε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Ο Κος Θωμαϊδης από την πλευρά του με μια μάλλον διχαστική ανακοίνωση ανακάλυψε πιέσεις και ψευτοδειλήματα που τέθηκαν για να τον πολεμήσουν και άφησε αιχμές τονίζοντας ότι βρέθηκε απέναντι από στρατηγικές και τακτικισμούς. Από ποιους όμως δεν ανάφερε. Πηγές προσκείμενες στην νέα τοπική ηγεσία της ΝΔ στην Πέλλα τόνιζαν μεταξύ άλλων ότι χρέος του κου Θωμαϊδη είναι να πει τα πράγματα με το όνομα τους καθώς αν δεν το πράξει, καλύτερα να σιωπήσει και ότι καμιά φορά χρήσιμη είναι και η αυτοκριτική.  Διαβάστε παρακάτω τις δυο ανακοινώσεις και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα:

















Αποτέλεσμα εικόνας για Θ. ΟΥΡΑΗΛΙΔΗΣ
Θ. Ουραηλίδης: Όλοι μαζί ενωμένοι με τον Κ. Μητσοτάκη





Ευχαριστώ από καρδιάς όλα τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Πέλλας που συμμετείχαν στις εσωκομματικές διεργασίες για την εκλογή της νέας Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής, καθώς και όλους όσους συνέβαλαν στο να διεξαχθεί μια άψογη εκλογική διαδικασία.

Συγχαίρω όλα τα νέα μέλη που απαρτίζουν πλέον τη ΝΟ.Δ.Ε και τις ΔΗΜ.Τ.Ο και προσβλέπω σε μια ομαλή συνεργασία.

Γνωρίζοντας, ότι αναλαμβάνω βαριές ευθύνες από τα νέα μου καθήκοντα, δηλώνω ότι θα εγγυηθώ και θα υπηρετήσω την ενότητα της παράταξης μας με όλες μου τις δυνάμεις.

Θα αγωνιστώ με τους συνεργάτες μου στη ΝΟ.Δ.Ε ώστε να φέρουμε την πολιτική αλλαγή που χρειάζεται τόσο πολύ ο τόπος μας.

Στοχεύω σε μια ανοιχτή και ουσιαστική ΝΟ.Δ.Ε με μοναδικό γνώμονα τις αρχές και τις αξίες της παράταξης μας.

Με καθαρό και σαφή πολιτικό λόγο θα είμαστε δίπλα στον πολίτη και στις προκλήσεις τις καθημερινότητας.

Από σήμερα, όλοι μαζί ενωμένοι, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να διαμορφώσουμε το μέλλον που αξίζει η πατρίδα μας.

Σας ευχαριστώ.

Ουραηλίδης Θεοδόσιος
Πρόεδρος ΝΟ.Δ.Ε. Νομού Πέλλας




Ν. Θωμαΐδης: Στάθηκα όρθιος και δεν υπέκυψα σε πιέσεις και ψευτοδιλήμματα

Η εκλογική μάχη για την θέση του Προέδρου της ΝΟΔΕ τελείωσε και η Νέα Δημοκρατία στην Πέλλα ενωμένη, έχει πλέον τον Πρόεδρο της.

Θέλω ειλικρινά να συγχαρώ τον νεοεκλεγέντα Πρόεδρο Θεοδόση Ουραηλίδη για την επιτυχία του και να του ευχηθώ καλή δύναμη στο δύσκολο έργο του την επόμενη διετία.

Προσωπικά δηλώνω και δεσμεύομαι γι αυτό, όπως άλλωστε έκανα και προεκλογικά, πως η ενότητα ‘’είναι δεδομένη’’. Θα είμαι δίπλα του ως μέλος της ΝΟΔΕ Πέλλας αλλά και ως μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας όποτε κι αν με χρειαστεί.

Είμαι βέβαιος ότι με την ουσιαστική προσπάθεια και συμμετοχή όλων των νέων μελών στην Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή θα την επαναφέρουμε επιτέλους στην ομαλότητα και λειτουργικότητα μετά από μια μακρά περίοδο στασιμότητας και αναποτελεσματικότητας.

Η πρωτόγνωρη αυτή εκλογική διαδικασία η οποία απέκτησε χαρακτηριστικά δυσανάλογα μεγάλα σε σχέση με το πραγματικό της νόημα, με εφοδίασε με μεγάλη εμπειρία σε πολιτικό αλλά και σε προσωπικό επίπεδο. Έμαθα να αξιολογώ ακόμη καλύτερα συμπεριφορές, χαρακτήρες και πρόσωπα.

Βρέθηκα απέναντι σε στρατηγικές και τακτικισμούς. Στάθηκα όρθιος και δεν υπέκυψα σε πιέσεις και ψευτοδιλλήματα. Δεν λειτούργησα καιροσκοπικά ούτε και διχαστικά. Σεβάστηκα την παράταξη, την Ιστορία και τα μέλη της. Ψευδεπίγραφες ‘’ταμπέλες’’ και προσωπικές αντιπαραθέσεις δεν με φοβίζουν και δεν με αγγίζουν.

Ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου όλα τα μέλη που προσήλθαν στην κάλπη δύο φορές μέσα σε δέκα ημέρες και άσκησαν το εκλογικό τους δικαίωμα. Θα τιμήσω την ψήφο τους στο πρόσωπο μου με ενεργό και δημιουργικό ρόλο μέσα στην παράταξη και την κοινωνία.

Το ευχαριστώ είναι λίγο για να εκφράσει την ευγνωμοσύνη που νοιώθω για τους ανθρώπους - Φίλους που πίστεψαν στην υποψηφιότητα μου και διέκριναν την καθαρότητα της.

Τέλος χρωστάω ένα τεράστιο ευχαριστώ και μια μεγάλη αγκαλιά στην οικογένεια μου γιατί στάθηκε βράχος δίπλα μου σε όλη την διαδικασία.

Δεν ξεχνάμε πως ο στόχος είναι ένας και κοινός
Η Νέα Δημοκρατία Κυβέρνηση
Και ο Κυριάκος Μητσοτάκης πρωθυπουργός

Νίκος Θωμαΐδης
Μέλος Πολιτικής Επιτροπής
Νέας Δημοκρατίας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more