Παρασκευή 11 Μαΐου 2018

‘’ΠΟΛΕΜΟΣ’’ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ!!! - ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ BUDGET ΣΑΣ ΚΥΡΙΟΙ;


Ατάκες Κυβέρνησης και Αστυνομίας για τα πρόσφατα εγκλήματα χρηστών και εμπόρων ναρκωτικών:

Καμία ανοχή στον υπόκοσμο!!!
Ολομέτωπος πόλεμος κατά των εμπόρων ναρκωτικών!!!
Θα πάρουν την απάντηση τους!!!
Θα κτυπήσουμε στην ρίζα του το έγκλημα!!!

Σιγά τα ωοα - Πέτε αλλόνα ρε!!!

Οι πιο πάνω δηλώσεις είναι για το θεαθήναι και για τους αφελείς που δεν γνωρίζουν πόσο οικονομικά εξαρτημένοι είναι για χρόνια τώρα, κόμματα, Κυβέρνηση, Δικαιοσύνη, Αστυνομία και ΥΚΑΝ  από τον υπόκοσμο και κυρίως από τους μεγαλέμπορους ναρκωτικών.

Ο οικονομικός ορθολογισμός και σωστή οικονομική διαχείριση απαιτεί, κάθε άτομο, νοικοκυριό και επιχείρηση να έχει τον δικό του προϋπολογισμό – Budget ( Έσοδα μείον έξοδα) στη βάση του οποίου θα ζουν και θα επιχειρούν στο μέλλον για να είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν έγκαιρα οικονομικά προβλήματα και προβλήματα ρευστότητας. Αυτό ακριβώς πράττει και το σύστημα, για να συνεχίσει να είναι στο σβέρκο μας και να μας καταδυναστεύει, πρέπει οι ροές μαύρου χρήματος από τον υπόκοσμο σε αυτό να συνεχιστούν με τον έναν η τον άλλο τρόπο πάση θυσία.

Και μην θεωρείτε τόσο αφελείς τους εμπόρους ναρκωτικών να χρηματοδοτούν δηλαδή το σύστημα χωρίς να το έχουν στο χέρι. Δεν θα ξεχάσω κάποιο περιστατικό επί εποχής του ανεκδιήγητου πρώην Γενικού Εισαγγελέα Πέτρου Κληρίδη, όταν αποφυλάκισε ένα μεγαλέμπορο ναρκωτικών (δεν αναφέρω όνομα) που είχε μεταφέρει στην Κύπρο την μεγαλύτερη ποσότητα ναρκωτικών που είχε ανακαλυφθεί ποτέ. Με άρθρο μου τότε είχα ασκήσει  δριμεία κριτική τόσο στο Γ. Εισαγγελέα όσο και στην Κυβέρνηση γιατί αποφυλάκισαν τον έμπορο μετά από 2 μήνες φυλάκιση, για δήθεν προβλήματα υγείας, και δεν αποφυλάκισαν κάποια μητέρα που ήταν στην φυλακή για χρέη και η οποία είχε σοβαρότατο πρόβλημα υγείας με αποτέλεσμα αυτή να πεθάνει στην φυλακή τις επόμενες 2-3 μέρες.

Πρόσφατα έχει εισαχθεί πέραν του αλκοτεστ και το ναρκοστέστ. Τα αποτελέσματα των πρώτων ελέγχων ήταν σοκαριστικά γιατί κατέδειξαν πόσο μεγάλο πρόβλημα έχουν οι κύπριοι και κυρίως οι νέοι με τα ναρκωτικά. Το σύστημα έχει θορυβηθεί από τα αποτελέσματα και είτε έχει περιορίσει τους ελέγχους είτε δεν ανακοινώνει δημόσια τα αποτελέσματα των νάρκοτεστ.

Αγαπητοί μου μην πιστεύεται τις βαρύγδουπες δηλώσεις του συστήματος, ότι δηλαδή θα αντιμετωπίσει αποφασιστικά τους εγκληματίες εταίρους του και τούτο γιατί η εξάρτηση του από αυτούς είναι διαχρονική και τεράστια. Για να μπορεί το σύστημα να απεξαρτηθεί από τους μεγαλέμπορους ναρκωτικών πρέπει να είναι σε θέση να υποκαταστήσει αυτό το τεράστιο εισόδημα που είχε για δεκαετίες τώρα με εισοδήματα από άλλες πηγές και κάτι τέτοιο δεν  μπορεί να συμβεί. Είναι πολλά τα λεφτά πατριώτες!!!! . Ένας λαός έχει τους ηγέτες και το σύστημα που του αξίζει γιατί απλά αυτός τους ανακυκλώνει και εναλλάσσει στην εξουσία και τους ανέχεται για δεκαετίες τώρα.


Όμηρος Αλεξάνδρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more