Δευτέρα, 7 Μαΐου 2018

ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΕΣ στο Café TOY IANOY ΑΣΗ ΜΠΗΛΙΟΥ & ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΘΕΟΧΑΡΗ


Την Τετάρτη 9 Μαΐου στις 21:00 οι «Απρόβλεπτες Συναντήσεις» φιλοξενούν την αστρολόγο Άση Μπήλιου και την συγγραφέα του βιβλίου «Η Γεύση των Ζωδίων», Χριστίνα Θεοχάρη, σε μία συζήτηση με την επιμελήτρια του ΙΑΝΟΥ Μαργαρίτα Πουρνάρα που θα μας λύσει αστρολογικές και γαστρονομικές απορίες.

Είσοδος ελεύθερη.
Η εκδήλωση θα προβάλλεται ζωντανά και στο ianos.gr

Λίγα λόγια για τις «Απρόβλεπτες Συναντήσεις στο café του ΙΑΝΟΥ»:
Στις Απρόβλεπτες Συναντήσεις που θα πραγματοποιούνται κάθε μήνα στο CAFÉ του ΙΑΝΟΥ(Σταδίου 24), η Μαργαρίτα Πουρνάρα συνομιλεί με σημαντικούς ανθρώπους. Όλοι τους έχουν διακριθεί στον επαγγελματικό στίβο, από την πολιτική, την αρχαιολογία και τις επιχειρήσεις ως τα γράμματα και τις επιστήμες. Το πιο σημαντικό τους χαρακτηριστικό, όμως, είναι το θάρρος να χαράσσουν και να ακολουθούν την δική τους πορεία. Είναι, δηλαδή, φυσιογνωμίες –χαμηλόφωνα ή ανορθόδοξα– ηγετικές που, αν και συχνά δεν ασχολούνται με τα κοινά, ωφελούν την κοινωνία με το δικό τους παράδειγμα ζωής και δράσης. Ας τους γνωρίσουμε καλύτερα και ας μιλήσουμε μαζί τους, για ένα νέο συλλογικό ήθος, που συναπαρτίζεται από φωτισμένες μονάδες.


Το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να υποβάλλει τις ερωτήσεις του για τον κάθε καλεσμένο στο email: magazine@ianos.gr και όλες θα αναμεταδίδονται ζωντανά από το ianos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου