Σάββατο, 16 Ιουνίου 2018

Γιάννης Σηφάκης: Ο Παύλος Πολάκης στις 26 ή 27 Ιουνίου στην Πέλλα για τα εγκαίνια του τεχνητού νεφρού

 Προσπάθεια του βουλευτή για χρηματοδότηση και των επειγόντων (ΤΕΠ) ΈδεσσαςΟ βουλευτής Γιάννης Σηφάκης παρέδωσε στον Αναπλ. Υπουργό Υγείας την μελέτη  για την κτιριακή επέκταση και αναμόρφωση των επειγόντων ( ΤΕΠ) στο νοσοκομείο της Έδεσσας προϋπολογισμού 140.000,00 €  και ζήτησε την άμεση χρηματοδότηση του έργου.
Ακόμη την χρηματοδότηση προμήθειας νέων μηχανημάτων για το τεχνητό νεφρό και άλλων απαιτούμενων συσκευών που έχουν ζητηθεί από το Νοσοκομείο Πέλλας και για τα δύο Νοσοκομεία.
Κατά την διάρκεια της επίσκεψης του ο Παύλος Πολάκης θα εγκαινιάσει την νέα μονάδα του τεχνητού νεφρού στο Νοσοκομείο Έδεσσας μετά την μετεγκατάσταση της, θα ενημερωθεί για τις διαδικασίες δημοπράτησης της προμήθειας και τοποθέτησης των δύο αξονικών σε Έδεσσα και Γιαννιτσά καθώς και για όλα τα θέματα που αφορούν την δημόσια υγεία στην Πέλλα.
Ο βουλευτής τόνισε ότι η έγκριση του έργου της κτιριακής επέκτασης και αναμόρφωσης των επειγόντων ( ΤΕΠ) στο νοσοκομείο της Έδεσσας είναι απολύτως αναγκαία καθόσον η σημερινή κατάσταση του χώρου των ΤΕΠ  είναι επιεικώς απαράδεκτη.
Επίσης είναι απόλυτα απαραίτητος ο διαχωρισμός των ΤΕΠ σε χειρουργικό και παθολογικό τομέα.
Ο Αναπλ. Υπουργός θα συνοδεύεται από τον ΥΠΕάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Γιώργο Κύρκο.

Αναλυτικό πρόγραμμα της επίσκεψης του Αναπλ. Υπουργού θα ανακοινωθεί από την Νομαρχιακή ΣΥΡΙΖΑ τις προσεχείς ημέρες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου