Παρασκευή 1 Ιουνίου 2018

Τρεις και ο κούκος στην ανθοέκθεση Αριδαίας




ΓΡΑΦΕΙ  Η  ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ  ΣΙΣΚΟΥ  ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ

Με τρεις εκθέτες, λίγο κόσμο και πολύ βροχή πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της ανθοέκθεσης Αλμωπίας για τρίτη συνεχή χρονιά.
Διοργανωτής η ΔΗ.Κ.Ε.Αλμωπίας, με πρόεδρο τον κ. Κώστα Ζαχαριάδη, σε συνεργασία με το δήμο. 

Μετά τα καθιερωμένα του αγιασμού,  ο δήμαρχος κ. Δημήτριος Μπίνος κήρυξε την έναρξη και  άνοιξαν οι πύλες της ανθοέκθεσης για τους πολίτες.

Τη βροχερή ατμόσφαιρα ζέσταναν τα πλούσια εδέσματα από το τμήμα Ζαχαροπλαστικής και Μαγειρικής του Ι.Ε.Κ. Αριδαίας, που ήταν αρκετά για να χορτάσουν όλους όσους ήταν στα εγκαίνια, αλλά και εκείνους που έφτασαν μετά την βροχή στην πλατεία της πόλης.

Κατά τη διάρκεια της τριήμερης εκδήλωσης, οι δημότες είχαν την ευκαιρία να αγοράσουν λουλούδια και αρωματικά φυτά, να διασκεδάσουν με την ορχήστρα ΄΄Λυμένα  κορδόνια΄΄ ,  να πιουν τον καφέ τους στην κεντρική πλατεία της πόλης,  μέσα  στα χρώματα και τα αρώματα των υπέροχων λουλουδιών της άνοιξης, μια μοναδική εμπειρία!

Η Κυριακή ήταν αφιερωμένη στα παιδιά, τους  έδωσε ευκαιρίες για παιχνίδια και ξεχωριστές δημιουργίες.  Ουσιαστικά οι πρωταγωνιστές του τριημέρου ήταν τα παιδιά, που βρήκαν την ευκαιρία με τη συνοδεία των γονιών τους να παίξουν και να διασκεδάσουν.   
Οι ανθοπαραγωγοί στην περιοχή δεν είναι πολλοί, προσκλήθηκαν αλλά ανταποκρίθηκαν μόνο τρεις.


ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΥΓΕΙΑ!!!  
      


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more