Κυριακή 3 Ιουνίου 2018

Μπάτσης και Βέσκος σφυροκόπησαν την Δημοτική αρχή Αλμωπίας




Κατά την διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού συμβουλίου Αλμωπίας, οι διαφωνούντες Δημοτικοί σύμβουλοι Χρηστος Μπάτσης και Δημήτρης Βέσκος σφυροκόπησαν στην κυριολεξία την Δημοτική αρχή Αλμωπίας αλλά και προσωπικά τον Δήμαρχο για τις μέχρι σήμερα πολιτικές του. Ο κος Μπάτσης συνεχάρη τους συντελεστές των εκδηλώσεων  για την επέτειο μνήμης της γενοκτονίας των Ελλήνων  του πόντου και τους συλλόγου που συμμετείχαν  στην εκδήλωση  της Αμφίπολης για την Μακεδονία.
Για την καθυστέρηση στην πρόσληψη των υδρονομέων , υποστήριξε  ότι υπάρχει πολιτική ευθύνη , ενώ ο κόσμος βοά .

Η γέφυρα προς το γήπεδο των Προμάχων λόγω αστοχίας μετακινήθηκε και αχρηστεύτηκε με αποτέλεσμα να ταλαιπωρούνται πολλοί αγρότες και κτηνοτρόφοι , αλλά και όσοι χρησιμοποιούν το γήπεδο.
Τόνισε χαρακτηριστικά ότι οι λακούβες στο δρόμο Σωσάνδρας -Προμάχων , αλλά και μέσα στο χωριό είναι περισσότερες απο τις ψήφους που πήρε ο συνδυασμός τους.
Ρώτησε αν γίνονται κανονικά οι αναλύσεις  νερού και η χλωρίωση, Τις τελευταίες μέρες το νερό στους Προμάχους είχε μια περίεργη και έντονη οσμή , προκαλώντας δικαιολογημένες ανησυχίες στους κατοίκους . Σε αυτό το ζήτημα παρενέβει ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Αλμωπίας Χρήστος Γεωργίου ο οποίος τόνισε ότι πραγματοποιούνται διαρκώς δειγματολειπτικοί έλεγχοι και όχι δεν υπάρχει πρόβλημα αν εξαιρέσουμε μόνο το νερό της Πιπεριάς που η ποσότητα του Αρσενικού είναι λίγο παραπάνω από το κανονικό  και γίνονται προσπάθειες να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα. Από την πλευρά ο πρώην αντιπρόεδρος των Λουτρών Δημήτρης Βέσκος τόνισε ότι το νέο Νηπιαγωγίο των Προμάχων βρίσκεται σε πλήρη στασιμότητα καθώς έχει κολλήσει η υπόθεση στην γραφειοκρατία.  Η κατάσταση αναμένεται ακόμα πιο δύσκολη , καθώς ο Διευθυντής του σχολείου τους ενημέρωσε ότι η αίθουσα που παραχωρήθηκε πέρυσι για τα παιδιά του Νηπιαγωγείου , θα τους χρειαστεί , καθώς αυξήθηκε  φέτος ο αριθμός των μαθητών του δημοτικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more