Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018

Ευχαριστήριο για τα Ανθεστήρια



Μετά την ολοκλήρωση  των κατά γενική ομολογία πετυχημένων εκδηλώσεων των Ανθεστηρίων, η πρώτη μου σκέψη πηγαίνει στην περσινή πρώτη διοργάνωση , όπου το όραμα για την συνέχεια αυτών των εκδηλώσεων από το παρελθόν έγινε πράξη, δίνοντας αφορμή για να υπάρξει μέλλον σε αυτήν την επανεκκίνηση.
Φέτος υπό την καθοδήγηση του συμπολίτη μας Μάξιμου Καρρά, το αποτέλεσμα δείχνει ότι δικαίωσε πλήρως τις προσπάθειες όλων.
Θέλω  να ευχαριστήσω πρώτα από όλους τους εθελοντές, που από την πρώτη στιγμή συνέβαλαν αποφασιστικά στην επιτυχή διοργάνωση των τριήμερων εκδηλώσεων.
Άξιοι συγχαρητηρίων είναι και όλοι όσοι συμμετείχαν στην μεγάλη παρέλαση, τα  δημοτικά σχολεία της Έδεσσας, οι νέοι και οι νέες, οι Σύλλογοι οι σχολές χορού και γυμναστικής, και φυσικά ο κόσμος που κατέκλυσε τους δρόμους για να χειροκροτήσει.
Επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Ελληνική Αστυνομία για την συμβολή της στην ομαλή διεξαγωγή των εκδηλώσεων.
Αυτή η επιτυχία, δημιουργεί νέες προσδοκίες για την επόμενη χρονιά, με την φιλοδοξία ότι ο θεσμός των Ανθεστηρίων μπορεί και πρέπει να κατακτήσει και το πανελλήνιο.
Οι ευχές μου, ας συμπληρώσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, την θέληση όλων μας για την δημιουργία μιας καλύτερης πόλης, ενός καλύτερου Δήμου.


Δημήτρης Γιάννου
Δήμαρχος Έδεσσας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more