Παρασκευή 20 Ιουλίου 2018

Γιάννης Σηφάκης: Επιλύθηκε για φέτος το πρόβλημα της άρδευσης για τον ΤΟΕΒ Παλιού Μυλοτόπου.


Διορίστηκε νέος πρόεδρος και ΔΣ στον ΓΟΕΒ Θεεσαλονίκης- Λαγκαδά και επιλύθηκε το θέμα άρδευσης τα Σαββατοκύριακα

Ο Γιάννης Σηφάκης συνεργάστηκε με το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μ-Θ , την Διοίκηση της ΔΕΗ, τον ΓΟΕΒ πεδιάδων Θεσσαλονίκης - Λαγκαδά και ΤΟΕΒ Παλιού Μυλοτόπου για την επίλυση σημαντικών προβλημάτων της άρδευσης.

Για τον ΤΟΕΒ Παλιού Μυλοτόπου εξασφαλίστηκε η συνέχιση της άρδευσης μέχρι το τέλος της φετινής σαιζόν με χρήση της δικαστικής οδού, το πρόβλημα με την ΔΕΗ όμως πρέπει να διευθετηθεί το συντομότερο δυνατόν. Ο βουλευτής βρίσκεται αυτό το διάστημα σε καθημερινή επαφή με τον πρόεδρο του ΤΟΕΒ Γρηγόρη Γρηγοριάδη και μέλη του ΔΣ για την εξεύρεση λύσεων για το μέλλον στο σύνολο των υποχρεώσεων του ΤΟΕΒ που ταλαιπωρήθηκε πριν λίγα χρόνια λόγω υπεξαίρεσης από στέλεχος προγενέστερης Διοίκησης. Η διοίκηση των τελευταίων ετών παλεύει να εξισορροπήσει την οικονομική του κατάσταση.
Επισπεύστηκε ο ορισμός νέου Προέδρου και ΔΣ του ΓΟΕΒ πεδιάδων Θεσσαλονίκης - Λαγκαδά με απόφαση του Υπουργού και του συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης προκειμένου να ληφθούν αποφάσεις για να συνεχίζεται αδιάλειπτα αυτή την περίοδο η άρδευση και τα Σαββατοκύριακα.
Το πρόβλημα είχε προκύψει από την παύση του προέδρου και του ΔΣ του ΓΟΕΒ χωρίς ο προηγούμενος πρόεδρος να έχει υπογράψει απόφαση για τις προσλήψεις προσωπικού τα Σαββατοκύριακα προκειμένου να συνεχίζεται στην ένταση της αρδευτικής περιόδου η άρδευση χωρίς διακοπές.
Ο βουλευτής πίεσε για την γρήγορη τοποθέτηση νέου προέδρου και ΔΣ. Ο Υπουργός και ο συντονιστής της Αποκεντρωμένης ανταποκρίθηκαν, διορίστηκε νέος πρόεδρος και ΔΣ  και το πρόβλημα επιλύθηκε οριστικά.

  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more