Πέμπτη 23 Αυγούστου 2018

Με επιτυχία τα εγκαίνια της 4ης Εμποροπανήγυρης Σκύδρας

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν εχθές τα εγκαίνια της   4ης Εμποροπανηγυρης Σκύδρας, χοροστατούντως του Σεβασμιώτατου  Μητροπολίτη κ.κ.Ιωηλ  αλλά και της πολιτικής ηγεσίας της Πέλλας. Στην ομιλία της η Δήμαρχος Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου δήλωσε ότι είναι περήφανη για το σπουδαίο έργο που έχει επιτελεστεί στην δική της θητεία όπου και έχει αλλάξει πλήρως ο Δήμος με έργα υποδομής αλλά και καθημερινότητας και με γνώμονα βέβαια την καλυτέρευση της ποιότητας ζωής των πολιτών. Η κα Ιγνατιάδου τόνισε ότι  στόχος της ίδιας και των συνεργατών της είναι να υλοποιηθουν τα οράματα της κοινωνίας και σε καμία περίπτωση οι προσωπικές φιλοδοξίες των πολιτικών προσώπων.


Ακόμα επεσήμανε ότι ο Δήμος Σκύδρας δεν μένει στα 200.000 ευρώ που λαμβάνει από το κράτος για την υλοποίηση έργων, αλλά προσπαθεί να κάνει έργα μέσα από Κρατικά και Ευρωπαϊκά προγράμματα.
Στη συνέχεια αναφέρθηκε σε έργα που προσθέτουν ποιότητα στην καθημερινότητα των πολιτών, ενώ έδωσε έμφαση στα αγροτικά θέματα που δίνουν και την παραγωγική ταυτότητα στην περιοχή.
Σε ότι αφορά την Εμποροπανηγυρη, είπε ότι στόχος του Δήμου είναι να γίνεται κάθε χρόνο και καλύτερη και ευχαριστησε όλους τους συνεργάτες της ( ιδιαίτερα την εντεταλμένη σύμβουλο Μαρία Γιακαμοζη) για την προετοιμασία της όλης διοργάνωσης.
Τέλος, ευχαρίστησε όλες και όλους που βρέθηκαν εκεί για να στηρίξουν την διοργάνωση καθώς και τους 100 και πλέον εκθέτες, που συμμετέχουν σε αυτή.
Αμέσως μετά, οι παρεβρισκομενοι απόλαυσαν την μουσική παράδοση και τους 150 χορευτές που συμμετείχαν στην εκδήλωση.



Περί τους 150 χορευτές των πολιτιστικών συλλόγων Νέας Ζωής, Αμυντα Καλυβιων,Φ.Ε.Σ Καλής, Εθελοντικής ομάδας Λιποχωριου,Φ.Ε Σ Πετριας,Αγίου Ιωάννη Προδρόμου Σκυδρας, Αρσενίου, Μαυροβουνίου έδωσαν τον παλμό της έναρξης περιδιαβαινοντας χορεύοντας τους δρόμους κ τις πλατείες της πόλης για να καταλήξουν στο χώρο εκδηλώσεων της Εμποροπανήγυρης.
Θα ακολουθήσει ο αγιασμός, τα εγκαίνια κ χαιρετισμός της Δημάρχου Σκύδρας!
Μικρή συναυλία από την Φιλαρμονική του Δήμου Σκύδρας και στη συνέχεια ο λόγος και πάλι στους χορευτές μας και στην ορχήστρα του Γρηγορη Σταφυλα για να μας ταξιδεψουν στην παράδοση και τον πολιτισμό μας 
χορεύοντας χορούς από Ήπειρο, Θράκη και Μακεδονία! 



Είστε λάτρεις των μηχανών?
Σας συναρπάζουν οι αγώνες scramble, endurο,motocross?
Εχετε πάθος με τα αθλήματα που ανεβάζουν ...αδρεναλίνη?
Η 4η Εμποροπανήγυρη Σκύδρας ειναι εδώ και για σας!
Από 22 Αυγούστου και έως τις 28 
στο περίπτερο του νεοσύστατου Αθλητικού Μοτοσυκλετιστικου Συλλόγου Σκυδρας θα έχετε την ευκαιρία να μάθετε τα μυστικά τους ...να δειτε μηχανές και τον εντυπωσιακό εξοπλισμό των μοτοσυκλετιστων...
Διότι ο Δήμος Σκύδρας και η Εμποροπανήγυρη Σκύδρας στηριζουν τον αθλητισμό σε ολες τις μορφες του και προβάλλουν τους Συλλόγους μας!


ΑΝΑΚΥΚΛΟΣ ΙΣΧΎΣ
Ο Δήμος Σκύδρας στην ευρύτερη προσπάθεια του για προστασία του περιβάλλοντος και ανάπτυξη περιβαλλοντολογικης συνείδησης υλοποιεί με εγκεκριμένη προγραμματική σύμβαση με την Ionian Recycle Hellas το πρόγραμμα "ΑΝΑΚΥΚΛΟΣ ΙΣΧΎΣ "
Στην 4η Εμποροπανήγυρη Σκύδρας και στο περιπτερο της Ιονικης Ανακυκλωσης θα έχετε την ευκαιρία να δείτε και ν ακούσετε πώς η φύση εκδικείται αλλά κ πώς μας...επιστρέφει πλουσιοπάροχα! 
Διότι η Εμποροπανήγυρη Σκύδρας έχει πολλά πρόσωπα,ένα εκ των οποίων ειναι το....περιβαλλοντολογικό! 
Να είστε όλοι εκεί. ...να τα γνωρίσετε όλα!


ΠΑΣ ΣΚΥΔΡΑ
Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΑΣ ΣΚΥΔΡΑ καθώς και οι προπονητές και οι παίκτες της ομάδος , σεβόμενοι την τεράστια και αξιόλογη προσπάθεια που καταβάλλει ο ΔημοςΣκυδρας για την καθιέρωση της Εμποροπανηγυρης κ των πολλαπλών σκοπών που εξυπηρετεί και αναδεικνύει αυτή η εκδήλωση , ενημερώνουμε όλο το φίλαθλο κοινό της πόλης , ότι θα στηρίξουμε έμπρακτα αυτή την προσπάθεια , με την δημιουργία περιπτέρου , το οποιο θα δώσει την δυνατότητα σε όλους τους φιλάθλους να βοηθησουν στην οικονομική ενίσχυση της ομαδος μας , με την αγορά των προϊόντων που θα διαθέτουμε .
Σας περιμένουμε λοιπόν από την Τετάρτη 22/08 και κάθε μέρα , στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο μας , για να δώσουμε όλοι μαζί το μήνυμα της ενότητας , της στήριξης και της εμπιστοσύνης στην ομάδα του ΠΑΣ ΣΚΥΔΡΑ που πρωταγωνιστεί πλέον στα γήπεδα της ΕΠΣ Πελλας καθώς και στο θεσμό της εμποροπανήγυρης που τόσοι άνθρωποι προσπαθούν να επιτύχει .

Με τιμή 
Ο Πρόεδρος 
Κώστας Μποζίδης


Ο εμπορικός σύλλογος Σκύδρας θα κάνει στις 24/8/18 την Λευκή Νύχτα !!! Γιορτάζουμε την εμποροπανήγυρη στην πόλη μας , έτσι την Παρασκευή όλα τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά έως τις 23:00 το βράδυ !!! Σας περιμένουμε !!!


Ρομποτική στην 4 εμποροπανύγηρη Σκύδρας 
Η εκπαιδευτική Ρομποτική είναι μία σύγχρονη εκπαιδευτική μέθοδος που πετυχαίνει εκεί που η παραδοσιακή εκπαίδευση έχει μείνει πολύ πίσω , στο να κερδίσει το ενδιαφέρον του μαθητή και και να τον καθοδηγήσει να ανακάλυψει μόνος του την γνώση. Σε έναν κόσμο που αυτοματοποιείται συνεχώς δεν θα μείνει χώρος για εργάτες αλλά για φρέσκα δημιουργικά μυαλά.
Η Ακαδημία Ρομποτικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας νιώθει ιδιαίτερη χαρά που ανοίγει παράρτημά της σε έναν δήμο δραστήριο, βιομηχανικά αναπτυγμένο και με έντονο ενδιαφέρον σε θέματα Ρομποτικής τα τελευταία χρόνια. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα για την συμμετοχή μας στην 4η εμποροπανήγυρη Σκύδρας και ευχαριστούμε την δήμαρχο Σκύδρας κ. Ιγνατιάδου και την διοργανώτρια κ. Μαρία Γιακαμόζη για την πρόσκληση.

Δείτε το πλήρες πρόγραμμα παρακάτω:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more