Τετάρτη 22 Αυγούστου 2018

Βγήκαμε από τα μνημόνια αλλά η γυναικολογική της Έδεσσας δεν θα εφημερεύει μέχρι τέλος Αυγούστου λόγω μη μόνιμου ιατρού...


Μπορεί η Κυβέρνηση και οι τοπικοί βουλευτές να πανηγυρίζουν για το τέλος του μνημονίου αλλά τα προβλήματα στον χώρο της υγείας καλά κρατούν. Για άλλη μια φορά βέβαια την νύφη θα την πληρώσει ο απλός κόσμος και ιδιαίτερα της Έδεσσας καθώς η γυναικολογική-μαιευτική κλινική θα είναι κλειστή μέχρι 31-08-2018. Δείτε την ανακοίνωση του νοσοκομείου παρακάτω και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα...Ενημερώνουμε τους πολίτες που εξυπηρετούνται από το Γ.Ν. Πέλλας, Νοσοκομειακή Μονάδα Έδεσσας, ότι η γυναικολογική - μαιευτική κλινική, του Νοσοκομείου μας δεν θα εφημερεύει για το διάστημα από 24-08-2018 μέχρι και 31-08-2018.
Το προσωρινό αυτό μέτρο κρίθηκε απαραίτητο λόγω μη ολοκλήρωσης της τοποθέτησης της μονίμου ιατρού που έχει ήδη επιλεγεί. Στο μεταξύ προσελήφθη η τρίτη επικουρική Γυναικολόγος που άρχισε να συμμετέχει στο πρόγραμμα εφημεριών της κλινικής.
Λαμβάνοντας υπόψη πως το κύριο κριτήριο εξυπηρέτησης των πολιτών είναι η ασφαλής αντιμετώπιση των προβλημάτων του, το Επιστημονικό Συμβούλιο, αποφάσισε την εφημέρευση του τμήματος  μέχρι 23-08-2018. Σε συνεννόηση των δύο κλινικών Έδεσσας -Γιαννιτσών αποφασίσθηκε η ενεργός συνεργασία τους και από 24-08-2018 έως 31-08-2018 όλα τα επείγοντα περιστατικά, οι τοκετοί και τα επείγοντα γυναικολογικά  χειρουργεία, θα διεκπεραιώνονται από την αντίστοιχη κλινική των Γιαννιτσών.
Όλα τα πρωινά η κλινική για μία εβδομάδα θα λειτουργεί με τα τακτικά εξωτερικά ιατρεία.  
Καταβάλλονται όλες οι απαιτούμενες προσπάθειες για τον συντομότερο διορισμό της μόνιμης Γυναικολόγου, ενώ όλη η προσπάθεια θα ολοκληρωθεί με την προκήρυξη νέας μόνιμης θέσης.


                                                                           ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ Γ.Ν. ΠΕΛΛΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more