Παρασκευή, 31 Αυγούστου 2018

Το πρόγραμμα της επίσκεψης στελεχών της ΝΔ στην Πέλλα


Το νομό Πέλλας θα επισκεφτούν την Τετάρτη στελέχη της Νέας Δημοκρατίας στο δρόμο για την Διεθνή Έκθεση Θεσσσαλονίκης όπου και αναμένεται να πραγματοποιήσουν σημαντικές επαφές με  πολίτες ενώ θα πραγματοποιηθεί και συνέντευξη τύπου. 

Λ. Αυγενάκης: Στο δρόμο για τη 83η ΔΕΘ: Δυναμικά και με εξωστρέφεια, συνδιαμορφώνουμε με τους πολίτες την επόμενη μέρα!

Σε δηλώσεις ο γραμματέας της πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Λευτέρης Αυγενάκης τόνισε τα ακόλουθα: 


Ενόψει της 83ης ΔΕΘ, αναπτύσσεται η φθινοπωρινή εξόρμηση της ΝΔ από τη Μακεδονία και τη Θράκη, για να επεκταθεί σταδιακά σε όλη τη χώρα. Με εντολή του Προέδρου κ. Κ. Μητσοτάκη διοργανώνουμε εκδηλώσεις και δράσεις σε όλη τη Β. Ελλάδα.

Σύσσωμη η Παράταξη, Βουλευτές, Τομεάρχες, Γραμματείς, μέλη της Πολιτικής Επιτροπής, μέλη της ΟΝΝΕΔ, η Διοικούσα Επιτροπή Θεσσαλονίκης και τοπικά στελέχη, διοργανώνουμε σειρά επισκέψεων, συναντήσεων και εκδηλώσεων σε όλους τους νομούς της Β. Ελλάδας.

Κορύφωση όλων αυτών των εκδηλώσεων η κεντρική ομιλία του Προέδρου μας Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ, το Σάββατο, 15 Σεπτεμβρίου 2018.

Για 3η συνεχόμενη χρονιά, η ΝΔ ξεφεύγει από τα στενά εθιμοτυπικά όρια της επίσκεψης στη Συμπρωτεύουσα και συγκροτεί ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα δράσεων και εκδηλώσεων επισκέψεων με ευρύτερη θεματολογία, από τις 3 έως και τις 14 Σεπτεμβρίου.

Με εξωστρέφεια, μέσα στην κοινωνία, αφουγκραζόμαστε τους πολίτες, συνομιλούμε μαζί τους και διαμορφώνουμε μαζί την επόμενη ημέρα.

Στο πλαίσιο αυτό διοργανώνουμε:
          πάνω από 250 στοχευμένες επισκέψεις κλιμακίων και συναντήσεις σε όλους τους νομούς της Β. Ελλάδας,

          17 κεντρικές εκδηλώσεις σε όλους τους νομούς και 13 μεγάλες εκδηλώσεις των Γραμματειών στο ν. Θεσσαλονίκης με πάνω από 100 ομιλητές σε θέματα που αφορούν τον πρωτογενή τομέα, την επιστήμη & επιχειρηματικότητα, την ψήφο στους αποδήμους, τους εργαζόμενους στον Δημόσιο & Ιδιωτικό Τομέα, τις προκλήσεις της επόμενης κυβέρνησης σε οικονομία & ασφάλεια, τις πολιτικές για την προστασία της οικογένειας,  την καινοτομία & ανταγωνιστικότητα, το ρόλο της αυτοδιοίκησης στη σύνδεση τουρισμού & πολιτισμού, τους ΡΟΜΑ, τα νέα δεδομένα στα Βαλκάνια, καθώς και τη Συμφωνία των Πρεσπών.Η ΝΔ σύσσωμη στη Β. Ελλάδα βρίσκεται κοντά στην κοινωνία που μοχθεί, που παράγει, που εργάζεται και που αισιοδοξεί!

Στέλνουμε μήνυμα εθνικής αισιοδοξίας, αυτοπεποίθησης και πίστης στις δυνατότητες των Ελλήνων.

Δίνουμε έμφαση στο μέλλον, ενώ η Κυβέρνηση ασχολείται με το χθες. Βρισκόμαστε μέσα στην κοινωνία, μαζί με τους πολίτες, ενώ η Κυβέρνηση κρύβεται.

Επενδύουμε στο αύριο της χώρας, ενώ η Κυβέρνηση φυγομαχεί.

Επενδύουμε στην Ελλάδα των έργων, της ενότητας και της προόδου, ενώ η Κυβέρνηση επενδύει στην πόλωση και το διχασμό.

Δίνουμε προτεραιότητα στα πραγματικά προβλήματα και τις ανάγκες της κοινωνίας και σχεδιάζουμε μαζί της την επόμενη ημέρα. Ζητάμε από τους πολίτες να συμπορευθούμε σε μια προσπάθεια αναγέννησης της πατρίδας μας με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Η Ελλάδα χρειάζεται μια συνολική επανεκκίνηση. Αξίζουμε καλύτερα!


Λευτέρης Αυγενάκης
Γραμματέας Π.Ε. Ν.Δ.
Βουλευτής Ηρακλείου


Ν. Πέλλας
Τετάρτη, 5 Σεπτεμβρίου 2018

Μέλη Κλιμακίου
Βουλευτές: κος Γιώργος Βλάχος, Βουλευτής Αττικής, κα Ελίζα Βόζεμπεργκ, Ευρωβουλευτής, κος Σίμος Κεδίκογλου, Αν. Τομεάρχης Εξωτερικών
Βουλευτής Νομού: κος Γιώργος Καρασμάνης
Πρόεδρος ΝΟΔΕ: κος Θεοδόσης Ουραηλίδης

-          Κεντρική εκδήλωση στην αίθουσα πληροφόρησης του Δήμου Πέλλας (Ώρα 20.00)

-          Επίσκεψη στη βιομηχανική εταιρία παρασκευής χυμών «POM STAR -Ρόδι Ελλάς ΑΒΕΕ»
-          Επίσκεψη στην εταιρία δομικών υλικών, τροφίμων και συσκευασιών «Πρόδρομος Παυλίδης ΑΒΕΕ» στα Γιαννιτσά
-          Επίσκεψη στο συσκευαστήριο φρούτων «EXFRUIT» στη Σκύδρα που δραστηριοποιείται στο τομέα των εξαγωγών
-          Επίσκεψη στην εταιρία μεταποίησης και επεξεργασίας κατεψυγμένων φρούτων και λαχανικών «AGRIFREDA» στην Αριδαία
-          Επίσκεψη στο Γηροκομείο Έδεσσας
-          Συνάντηση με τα μέλη του Επιμελητηρίου Πέλλας στην Έδεσσα

-          Συνέντευξη Τύπου στο αναψυκτήριο στους καταρράκτες της Έδεσσας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου