Σάββατο 11 Αυγούστου 2018

M. Γιακαμόζη: Η 4η Εμποροπανήγυρη Σκύδρας είναι προ των πυλών!

Όσο οι μέρες πλησιάζουν, τόσο τον ενδιαφέρον και η προσμονή μεγαλώνει, αναφορικά με την 4 Εμποροπανήγυρη Σκύδρας! Εμείς ζητήσαμε την άποψη της Μαρία Γιακαμόζη, εντεταλμένης Δημοτικής συμβούλου  Σκύδρας, αναφορικά με τις ετοιμασίες αλλά και με τα τελευταία νέα γύρω από αυτή την προσπάθεια, η οποία μπορεί να ξεκίνησε δοκιμαστικά και πλέον έχει καθιερωθεί ως ένας θεσμός που πολύ δύσκολα μπορεί να σπάσει. Διαβάστε παρακάτω τις δηλώσεις της: 
 

Η σκληρή δουλειά ,η πίστη στην επιτυχία,η επιθυμία για προσφορά στο κοινό καλό,η αποφασιστικότητα και η τόλμη, θα δώσουν, για ακόμη μια χρονιά ,ζωή στην 19ης Μαιου και σ ολόκληρη τη Σκυδρα καθώς σε λίγες μέρες η περιφερειακή οδός που φιλοξενεί την πιο μεγάλη εκδήλωση του Δήμου μας θα μετατραπεί σ ένα πολύχρωμο μικρόκοσμο και θα πλημμυρίσει με μουσικές,χορούς, χρώματα και μυρωδιές! 

Έχοντας στη φαρέτρα μας ως όπλα την εμπειρία και την γνώση των προηγούμενων χρόνων άλλα και την αγάπη και το μεράκι είμαστε έτοιμοι να προσφέρουμε στους συμπολίτες μας και στους χιλιάδες των επισκεπτών από την ευρύτερη περιοχή, τα καλύτερα! 

Την Δευτέρα, σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου,πραγματοποιήθηκε η κατανομή των θέσεων στους πολυάριθμους συμμετέχοντες. Εκατό(100) και πλέον εκθέτες θα αναπτυχθούν στον χώρο της Εμποροπανήγυρης ενώ συνεχίζεται η εκδήλωση ενδιαφέροντος. Έμποροι, βιοτέχνες, επαγγελματίες, παραγωγοί, σύλλογοι και φορείς θα παρουσιάσουν προϊόντα και υπηρεσίες για όλες τις ηλικίες και όλα τα βαλάντια. Παραδοσιακές ψησταριές, καντίνες και πάγκοι με είδη διατροφής θα προσφέρουν γευστικές στάσεις στους επισκέπτες. Το Luna Park,που θ αναπτυχθεί σε μεγάλο χώρο θα χαρίσει ψυχαγωγία και. Υψηλή αδρεναλίνη σε μικρούς και μεγάλους.

 Οι πολιτιστικοί σύλλογοι του Δήμου και αλλοι φορείς θα είναι εκεί με περίπτερα παρουσιάζοντας την τοπική παράδοση και τον πολιτισμό και την κουλτούρα της περιοχής μας. Προβάλλουμε και προωθούμε το τοπικό μας προϊόν, το ροδάκινο ,και νωπό αλλά και ως προϊόν μεταποίησης διανέμοντας δωρεάν φρούτα και μαρμελάδα ροδάκινο στους επισκέπτες καθ όλη τη διάρκεια της Εμποροπανήγυρης. Διοργανώνουμε γιορτή ροδάκινου κατά την οποία οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά ,να γευτούν και να συμμετέχουν στην παρασκευή παραδοσιακής μαρμελάδας ροδάκινου και άλλων τοπικών... θρακιώτικων και ποντιακών λιχουδιών με βάση το ροδάκινο. 

Παράλληλα σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο θα πραγματοποιούνται καθημερινά πολιτιστικές και αθλητικές δραστηριότητες. Οι χορευτικοί σύλλογοι του Δήμου και άλλοι εκτός Δήμου Σκυδρας θα προσφέρουν υπερθέαμα με πατιναδες, αντάμωμα και χορούς από Μακεδονία, Θράκη ,Ήπειρο και Πόντο αναδεικνύοντας την παράδοση και τον πολιτισμό του τόπου μας. 

Δίνουμε βήμα και φωνή σε τοπικούς μουσικούς, χορευτές ,καλλιτεχνες και αθλητές , που μαζί με την Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Σκύδρας θα πλημμυρίσουν με νότες, χορευτικές και..."πολεμικές " φιγούρες τα Αυγουστιατικα βραδια μας. Τιμάμε τους αθλητές και τους αθλητικούς συλλόγους μας επιβραβευοντας τους για τις επιδόσεις τους. Απευθύνουμε ανοιχτή πρόσκληση προς όλους να επισκεφθούν από 22 έως 28 Αυγούστου την 4η Εμποροπανήγυρη Σκύδρας Για φθηνές αγορές, νόστιμο φαγητό, παιχνίδια, χορό, διασκέδαση, εξυπηρέτηση και φιλοξενία! Σας περιμένουμε όλους για αξέχαστες μέρες και μαγικές νύχτες στη Σκυδρα όπου για επτά συναπτες ημέρες συναντώνται η παράδοση, ο πολιτισμός, η φιλοξενία, οι ανθρώπινες σχέσεις και ανάπτυξη.

 Μαρία Γιακαμοζη
 Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος

Δείτε εδώ το φετεινό πρόγραμμα 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more