Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2018

Ανακοίνωση της ΔΗΜΤΟ Σκύδρας για το σήμα του Κόμματος και τα 44 χρόνια!

Η ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας στις 4 Οκτωβρίου του 1974 αλλάζει το πολιτικό σκηνικό στην Ελλάδα και σημαδεύει την πολιτική ζωή της χώρας στην μεταπολιτευτική περίοδο. 

Με βασικες ιδεολογικες αρχες την εθνική ανεξαρτησία και τη λαϊκή κυριαρχία, την πρόοδο και το κοινό αγαθό, την πολιτική ελευθερία, την έννομη τάξη και την κοινωνική δικαιοσύ το κόμμα του Κωνσταντίνου Καραμανλή θα οδηγήσει την Ελλάδα με ασφάλεια στην ευρωπαϊκή της πορεία και θα την εντάξει στον σύγχρονο κόσμο. 

44 χρόνια μετά η παράταξη μας με αρχηγό τον Κυριακο Μητσοτάκη συνεχίζει να αποτελεί τη μοναδική πολιτική δύναμη σταθερότητας και ενότητας. Με φάρο την ιστορία της η Νέα Δημοκρατία προχωρά, αλλάζει και εκσυγχρονίζεται. Ενωμένοι όλοι δουλεύουν για μια ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ισχυρή που οδηγήσει την Ελλάδα και πάλι στο δρόμο του ρεαλισμού, της ανάπτυξης και της κοινωνικής ευημερίας.   

44 χρόνια μετά, πιστοί στις αξίες μας είμαστε έτοιμοι να αλλάξουμε την Ελλάδα, να την σηκώσουμε και πάλι ψηλά! Γιατί οι Έλληνες μπορούμε και αξίζουμε καλυτερα!

ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΤΟΠΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΚΥΔΡΑΣ 
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ 
ΜΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more