Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2018

Περίεργες δηλώσεις του Δημήτρη Γιάννου: Δεν υπέκυψα σε πιέσεις! Δεν μπήκα σε διλήμματα για θέματα αρχής! Δεν παζαρεύω την υπόληψή μου!


Μόνο περίεργες μπορούν να χαρακτηριστούν οι δηλώσεις του Δημάρχου Έδεσσας Δημήτρη Γιάννου αναφορικά με δικαίωση του που όπως υποστηρίζει πέτυχε, αναφορικά με τον διαγωνισμό της αποκομιδής των σκουπιδιών στον Δήμο Έδεσσας. Πράγματι πρόκειται για μια σκοτεινή υπόθεση που ακόμη δεν έχει δει το φως της δημοσιότητας. Ο κος Γιάννου λοιπόν χωρίς να έχει ενημερώσει επαρκώς τους πολίτες για το αυτό το ζήτημα με μια πομπώδης ανακοίνωση τόνισε ότι δεν μπαίνει σε δοσοληψίες και ότι δεν παζαρεύει την υπόληψη του. Ο ίδιος μάλιστα τονίζει ότι δεν υπέκυψε στις πιέσεις. Από ποιόν άραγε πιέστηκε ο Δήμαρχος; Πότε θα μας πει την πάσα αλήθεια; Ποιά είναι τα διλήμματα σε θέματα αρχής;  Υπήρχαν οικονομικά ανταλλάγματα για αυτό το ζήτημα; Οι σύμβουλοι που όπως λέει και ο ίδιος είχαν την δική τους άποψη και ήταν αντίθετη, εκβιάστηκαν ή έχασαν την υπόληψη τους; Αυτά είναι μόνο μερικά από τα πολλά ερωτήματα που θέτονται και βέβαια απάντηση δεν υπάρχει. Διαβάστε παρακάτω την ανακοίνωση του Δημάρχου Έδεσσας Δημήτρη Γιάννου: 

Εκδόθηκε η Απόφαση από την Αρχή Εξέτασης των Προδικαστικών Προσφυγών, που ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ την έντιμη στάση μου για το θέμα του διαγωνισμού της αποκομιδής των σκουπιδιών στο Δήμο Έδεσσας!

Από την αρχή αυτής της υπόθεσης κατέστησα σαφές ότι δεν με νοιάζει ποιος εργολάβος θα πάρει το σημαντικό αυτό έργο. Το μόνο που με νοιάζει είναι η ΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ, η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ και η ΕΥΡΥΘΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ.

Είμαστε περήφανοι για το επίπεδο της καθαριότητας στον Δήμο Έδεσσας και θέλουμε να συνεχίσουμε! Για τον λόγο αυτό έχω δώσει μεγάλη βαρύτητα σε αυτή την λειτουργία και οι απόψεις μου είναι τεκμηριωμένες και μελετημένες. Δικαιώθηκαν και με δικαστική απόφαση!

Θέλω να δηλώσω περίτρανα ότι:

ΔΕΝ ΥΠΕΚΥΨΑ ΣΕ ΠΙΕΣΕΙΣ!
ΔΕΝ ΜΠΗΚΑ ΣΕ ΔΙΛΗΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΡΧΗΣ!
ΔΕΝ ΠΑΖΑΡΕΥΩ ΤΗΝ ΥΠΟΛΗΨΗ ΜΟΥ!

Αυτά για όσους προσπάθησαν να σπιλώσουν το όνομά μου και γι αυτούς που έκαναν την αποκομιδή των σκουπιδιών και την καθαριότητα προεκλογική σημαία.

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΑΝ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΤΑΖΟΝΤΑΣ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ, ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΨΟΥΝ!

Μέσα όμως από αυτή τη διαδικασία φάνηκε και κάτι άλλο: ότι στην Παράταξή που έχω την τιμή να είμαι επικεφαλής λειτουργούμε ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ!

Οι Σύμβουλοι έχουν την άποψή τους και ψηφίζουν πάντα σύμφωνα με την αντίληψή τους! Τους ευχαριστώ για τη στάση τους και ποτέ δεν θα ασκήσω πίεση για να επιβάλω απόψεις!

Ακολούθησα τη νομική οδό και στήριξα την άποψη της Νομικής υπηρεσίας.

ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑ!


Δημήτρης Γιάννου

Δήμαρχος Έδεσσας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more