Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2018

Στα δικαστήρια ο Εξαπλάτανος συνεχίζει να αναστενάζει.

φώτο αρχείου 
 Δεν έχουν τέλος λοιπόν οι δικαστικές εκκρεμότητες που έχουν προκύψει από τις δικαστικές διενέξεις της περιόδου 2006-2010 στον Δήμο Εξαπλατάνου. Σε αυτή την κατάσταση έρχεται να προστεθεί άλλη μια αναβολή που πήρε ο πρώην Δήμαρχος Εξαπλατάνου Σταύρος Τουφεγγόπουλος λόγω κολλήματος του συνηγόρου υπεράσπισης από  από το δικαστήριο της Έδεσσας τη Τετάρτη 17 Οκτωβρίου. Είναι μια υπόθεση που αφορά Χαλικοστρώσεις του πρώην Δήμου Εξαπλάτανου όπου εργολάβος της περιοχής έχει μηνύσει τον πρώην Δήμαρχο.  Θυμίζουμε ότι ο εν λόγω  εργολάβος καταθέτοντας σε δίκη στην Έδεσσα για τις χαλικοστρώσεις στον πρώην Δήμο Εξαπλατάνου, είχε πει ότι είχε κόψει τιμολόγιο ,παρακράτησε τον Φ.Π.Α. και τα υπόλοιπα χρήματα τα είχε δώσει στον τότε δήμαρχο για να πληρωθούν υποτίθεται εργαζόμενοι με μαύρα στον Δήμο . Ο Στ. Τουφεγγόπουλος υποστήριξε στο δικαστήριο ότι ουδέποτε συνέβη κάτι τέτοιο και αποκάλεσε τον εργολάβο ψεύτη. Ο εν λόγω εργολάβος προχώρησε σε μήνυση  κατά του Σταύρου Τουφεγγόπουλου, επειδή τον αποκάλεσε ψεύτη. 

Η δίκη όμως αναβλήθηκε για Τρίτη φορά. Θα είναι πάντως μια δίκη με ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς μένει να δούμε αν ο εν λόγω εργολάβος μπορεί να αποδείξει τους ισχυρισμούς του ή απλώς έχει συκοφαντήσει αδίκως τον πρώην Δήμαρχο.

Η συνέχεια λοιπόν στις δικαστικές αίθουσες αν και κατά τα φαινόμενα έρχονται και άλλες δίκες για διαφορετικές υποθέσεις του Δήμου Εξαπλατάνου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more