Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2018

Συσπειρώνει με τις αλλαγές αντιδημάρχων η Κατερίνα Ιγνατιάδου



Εκ νέου συσπειρώνει με τις τελευταίες αλλαγές αντιδημάρχων η Δήμαρχος Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου που ετοιμάζεται να δώσει το παρόν στις επόμενες Δημοτικές εκλογές. Η ίδια είναι έμπειρη αυτοδιοικητικός καθώς έχει θητεύσει και με τον Γιώργο Χοϊδη ως αντιδήμαρχος και Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου και με τα σημερινά δεδομένα φαίνεται να έχει το καλύτερο πλασάρισμα εν όψει των εκλογών. Σε αυτά τα πλαίσια λοιπόν πραγματοποίησε νέες αλλαγές την προηγούμενη εβδομάδα. Μάλιστα αυτές οι αλλαγές έφεραν και ανασχηματισμό αρμοδιοτήτων στους αντιδημάρχους. 

 Πλέον οι αντιδήμαρχοι είναι οι εξής:

α) Παπαδοπούλου Μάγδα του Σεραφείμ
β) Σπανός Αθανάσιος του Αναγνώστη
γ) Πολυχρονιάδης Δημήτριος του Κων/νου
δ) Χρυσαφίδης Γεώργιος του Αλέξανδρου
ε) Κρητίδης Θεμιστοκλή ςτου Παναγιώτη

Η θητεία του ορίστηκε ως αντιδήμαρχοι από από 01-10-2018 έως 31-08-2019.

Ειδικότερα η κα Μάγδα Παπαδοπούλου που αναλαμβάνει εκ νέου θα είναι χωρική αντιδήμαρχος της Δημοτικής ενότητας Σκύδρας και αντιδήμαρχος Παιδείας, πολιτισμού, Αθλητισμού, Νεολαίας, κοινωνικής πολιτικής και διοικητικών υπηρεσιών.

Ο Αθανάσιος Σπανός θα είναι αντιδήμαρχος οικονομικών, ο Δημήτρης Πολυχρονιάδης συνεχίζει στον τομέα Τεχνικών Υπηρεσιών και Πολεοδομίας, ο Γιώργος Χρυσαφίδης αγροτικής οικονομίας και Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης και ο Θέμης Κρητίδης αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος , Ποιότητας Ζωής,  Καθαριότητας και Ανακύκλωσης καθώς και χωρικός αντιδήμαρχος της δημοτικής ενότητας Μενηίδος. Όλοι οι παραπάνω δικαιούνται αντιμισθεία. Αναφορικά με τις αναπληρώσεις ισχύουν τα ακόλουθα:

Όταν η Δήμαρχος απουσιάζει ή κωλύεται τις αρμοδιότητές της ασκεί ο Αντιδήμαρχος κ. Κρητίδης Θεμιστοκλής.
Όταν ο ανωτέρω Αντιδήμαρχος απουσιάζει ή κωλύεται, τις αρμοδιότητές του ασκεί ο Αντιδήμαρχος κ. Χρυσαφίδης Γεώργιος.
Όταν ο ανωτέρω Αντιδήμαρχος απουσιάζει ή κωλύεται, τις αρμοδιότητές του ασκεί η Αντιδήμαρχος κ. Παπαδοπούλου Μάγδα.
Αν ο κατά τόπο Αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Σκύδρας απουσιάζει ή κωλύεται τις αρμοδιότητες του ασκεί ο Αντιδήμαρχος Πολυχρονιάδης Δημήτριος ή η ίδια η Δήμαρχος.

Αν ο κατά τόπο Αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Μενηίδας απουσιάζει ή κωλύεται τις αρμοδιότητες του ασκεί ο Αντιδήμαρχος Σπανός Αθανάσιος ή η ίδια η Δήμαρχος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more