Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2018

Παναγιώτης Ψωμιάδης: Θα είμαι υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης και θέλω αντίπαλο το Γιάννη Μπουτάρη


Την υποψηφιότητα του για το Δήμο Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε σήμερα, Πέμπτη 11 Οκτωβρίου ο πρώην Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης. 
Σε συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης, ο κύριος Ψωμιάδης ξεκαθάρισε πως θα διεκδικήσει το δημαρχιακό θώκο της Θεσσαλονίκης, δίνοντας παράλληλα το στίγμα του για τον προεκλογικό αγώνα που ξεκινά: 
«Στη Θεσσαλονίκη επιβλήθηκε η δικτατορία της πολιτικής ορθότητας. Δε θέλω μια Θεσσαλονίκη μεταμφιεσμένη, μια Θεσσαλονίκη του στρας, το όραμά μου είναι η μεγάλη πόλη μας, μια πόλη που δεν είναι τυχαία, να γίνει ακόμη μεγαλύτερη, να προχωρήσουμε σε έργα που θα διευκολύνουν την καθημερινότητα των δημοτών και των επισκεπτών της. Η Θεσσαλονίκη έχει ανάγκη από έναν Δήμαρχο που ενώνει και δεν διχάζει», συνέχισε ο κ. Ψωμιάδης, «σέβομαι όλους τους συνυποψήφιους μου, είμαι ανοιχτός σε συνεργασίες που θα βοηθήσουν την πόλη μας, θα ήθελα αντίπαλό μου το Γιάννη Μπουτάρη».
Σε ερώτηση για τις θέσεις του Γιάννη Μπουτάρη στο θέμα των Σκοπίων, ο κ. Ψωμιάδης απάντησε: «Η αυτοδιοίκηση δεν ασκεί εξωτερική πολιτική». 
Όσο αφορά ενδεχόμενη στήριξη της υποψηφιότητας του από πολιτικά κόμματα, ο κύριος Ψωμιάδης τόνισε: «Έχω πάρει διαζύγιο από τον πολιτικό κοπαδισμό, 35 χρόνια τώρα είμαι πρωταγωνιστής και ποτέ κομπάρσος. Ξέρω πως κάποιοι θα προσπαθήσουν να με τσαλακώσουν, να με πολτοποιήσουν. Παραμένω αμετακίνητος στις αρχές και στις αξίες μου, σε Ελλάδα, σε Ορθοδοξία, σε Οικογένεια, είμαι όρθιος, ζωντανός, δεν πρόκειται να τα καταφέρουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more