Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2018

Συναντήσεις της Δημάρχου Σκύδρας Κατερίνας Ιγνατιάδου στην Αθήνα για την προώθηση ζητημάτων του Δήμου.



Κατά το διάστημα της παραμονής της στην Αθήνα, την προηγούμενη εβδομάδα, και στο πλαίσιο της προώθησης κι επίλυσης ζητημάτων και υποθέσεων του Δήμου Σκύδρας, η Δήμαρχος Κατερίνα Ιγνατιάδου συναντήθηκε, την Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2018, με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο των Κτιριακών Υποδομών Α.Ε. Ιωάννη Χαρωνίτη. Αποτέλεσμα της συνάντησης ήταν η επίλυση και της τελευταίας εκκρεμότητας που αφορά το Νηπιαγωγείο Πετριάς  και τη δια στόματος διαβεβαίωση του Διευθύνοντα Συμβούλου ότι πλέον προχωρούν ταχέως για την κατασκευή του. Παράλληλα, ο Δήμος επιβεβαίωσε τη δέσμευσή του ότι θα πράξει ό,τι απαιτείται, έτσι ώστε έγκαιρα κι ολοκληρωμένα να παραδοθεί το έργο στην τοπική κοινωνία της Πετριάς.
Η Δήμαρχος ευχαρίστησε για τη σημαντική τους βοήθεια στην επίλυση του ζητήματος, τόσο τον Διευθύνοντα όσο και τον Γενικό Διευθυντή των Κτιριακών Υποδομών.
Επίσης, η Δήμαρχος Σκύδρας στη συνάντησή της με την Ιωάννα Σεραφείμ Διευθύντρια στο γραφείο του Υφυπουργού Πολιτισμού κι Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη συζήτησε κι έλαβε τη δέσμευση για τη χρηματοδότηση περαιτέρω εργασιών συντήρησης και βελτίωσης των εγκαταστάσεων του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Σκύδρας, τόσο στον αγωνιστικό χώρο του κλειστού, όσο και στον εξωτερικό χώρο με την τοποθέτηση ταρτάν.

Η Δημοτική Αρχή συνεχίζει, λοιπόν, σταθερά και συντονισμένα τις ενέργειες και τις διεκδικήσεις προκειμένου να πετύχει το καλύτερο δυνατό σ΄όλους τους τομείς, για όλη την κοινωνία και τους συμπολίτες μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more