Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2018

Υπογραφή της σύμβασης για την υλοποίηση του έργου «Ενδοδημοτική οδοποιία» στο Δήμο Σκύδρας.




Δράσεις κι έργα μικρής και μεγάλης κλίμακας και προϋπολογισμού με υψηλή προστιθέμενη αξία και σημασία για τον τόπο μας εκτελούνται διαρκώς, από την αρχή της δημοτικής περιόδου, σ΄όλη την επικράτεια του Δήμου Σκύδρας.
Στο πλαίσιο αυτό, στο Δημαρχείο, τη Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2018,μεταξύ της Δημάρχου Σκύδρας Κατερίνας Ιγνατιάδου και της αναδόχου εταιρείας «Εγνατία ΑΤΕΒΕ» υπογράφτηκε η σύμβαση για την κατασκευή του έργου με τίτλο «Ενδοδημοτική οδοποιία», αρχικού προϋπολογισμού 233.401,00€, χρηματοδοτούμενου από τη ΣΑΤΑ έτους 2018.
Συγκεκριμένα πρόκειται για την ασφαλτόστρωση δρόμων στη Σκύδρα (περιοχή Ντεκοβίλ κοντά στο Γενικό Λύκειο), στα Σεβαστειανά και στο Πλεύρωμα με την αντίστοιχη κατασκευή αντιπλημμυρικών δικτύων και κρασπέδων.

Το έργο εντάσσεται στο συνολικό σχεδιασμό και προγραμματισμό της Δημοτικής Αρχής για την υλοποίηση συνεκτικών δράσεων κι έργων που βελτιώνουν την προσβασιμότητα, αναβαθμίζουν και ενισχύουν τις υποδομές με νέα έργα, με σκοπό την προαγωγή της ποιότητας και της ασφάλειας της ζωής και της περιουσίας των συμπολιτών μας και την υποστήριξη και ώθηση της τοπικής οικονομίας κι ανάπτυξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more