Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2018

Φωνή Λαού Οργή Θεού! Αστακός από αστυνομικούς η Αριδαία…

Σε συλλαλητήριο για την Μακεδονία μετατράπηκε η παρέλαση





Πράγματα και θάματα έγιναν την προηγούμενη Κυριακή, ημέρα απελευθέρωσης της Αριδαίας από τον Τουρκικό ζυγό, με αφορμή την παρουσία της Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη Κατερίνας Παπακώστα στις εκδηλώσεις. Από νωρίς το πρωί το κλίμα μύριζε μπαρούτι από τους εκατοντάδες παρευρισκόμενους πολίτες. Στις 10:30 το πρωί η Υφυπουργός συνοδευομένη από κουστωδία συνεργατών της και αστυνομικών προσήλθε στον Ιερό Ναό Αγίου Νικάνδρου και Ιωανικίου όπου και δέχθηκε έντονες αποδοκιμασίες από πολίτη ο οποίος στη συνέχεια συνελήφθει και μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό τμήμα της Αριδαίας. Ο ίδιος φώναξε χαρακτηριστικά: Ντροπή σας! Ξέρετε που έρχεστε και κάνετε εδώ; Ντροπή σας!


Αμέσως μυστικοί και μη αστυνομικοί τον συνέλαβαν. Σύμφωνα με πληροφορίες έγινε άλλη μια σύλληψη ενός πολίτη. Στη συνέχεια και η ίδια η Υφυπουργός, ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Καρασμάνης και ο Δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Μπίνος με παρέμβαση τους απαίτησαν οι δυο συλληφθέντες να αφεθούν ελεύθεροι, όπως και έγινε.
Η ένταση συνεχίστηκε και στην κατάθεση στεφανιών όπου η κα Παπακώστα αποδοκιμάστηκε έντονα από το πλήθος χωρίς βέβαια να σχολιάσει. Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αριδαίας Μπούλης Ταρασίδης που κατέθεσε στεφάνι απευθύνθηκε στην κα Παπακώστα και της ζήτησε με στεντόρεια φωνή να προστατέψει την Μακεδονία. Ο Δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Μπίνος φώναξε ότι η Μακεδονία είναι Ελληνική.
Ο πρόεδρος των απογόνων Μακεδονομάχων νομού Πέλλας Δημήτρης Γιουματζίδης μετά την κατάθεση στεφανιών αποδοκίμασε την κα Παπακώστα τονίζοντας ότι είναι οξύμωρο από την μια η ίδια να καταθέτει στεφάνι και από την άλλη να ψηφίζει την επαίσχυντη συμφωνία των Πρεσπών. Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε η μεγάλη μαθητική και στρατιωτική παρέλαση για την απελευθέρωση της πόλης η οποία μετατράπηκε σε συλλαλητήριο για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας. Τα συνθήματα ήταν τόσο έντονα και διαρκή όπου και η ίδια η μπάντα ήταν αδύνατο να ακουστεί. Το κλίμα ήταν εκρηκτικό όπως και η παρουσία διαφόρων ένστολών η μη αστυνομικών οι οποίοι ήταν πάνω από 100!
Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της παρέλασης η κα Παπακώστα μίλησε αποκλειστικά στην Πέλλα τηλεόραση και στον δημοσιογράφο Χρήστο Δημητριάδη τονίζοντας ότι η ίδια και ως πρόεδρος του Κόμματος ΝΕΟ θα ζητήσει από τον Πρωθυπουργό παρέμβαση ώστε η γειτονική Χώρα να απαλείψει κάθε αλυτρωτική αναφορά και εδαφικές αξιώσεις από την Ελλάδα. Η ίδια συμμετείχε σε σύσκεψη στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής με διευθυντικά στελέχη της αστυνομίας όπου συζητήθηκαν προβλήματα της περιοχής καθώς και άλλα υπηρεσιακά θέματα.
Το συμπέρασμα που βγήκε από όλες αυτές τις αντιδράσεις είναι ότι το ζήτημα των Σκοπίων δεν πρόκειται να περάσει έτσι όπως νομίζουν κάποιοι και ότι η φωνή του Λαού μπορεί να μετατραπεί σε οργή του Θεού!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more