Τετάρτη, 17 Απριλίου 2019

Σταύρος Βαφειάδης: «Να βγούμε μπροστά και να γίνουμε η φωνή που χρειάζεται ο τόπος μας»Ήρθε η ώρα να μπούμε στην πρώτη γραμμή και να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο αύριο!

Από το 2010 δραστηριοποιούμαι στην τοπική αγορά της Αριδαίας, είμαι ελεύθερος επαγγελματίας, Δημοσιογράφος και διαχειριστής της ηλεκτρονικής εφημερίδας Aridaia News.

Η δουλειά μου, αλλά και η ενασχόλησή μου με Συλλόγους της περιοχής μας, μου έχουν δώσει τη δυνατότητα όλα αυτά τα χρόνια να γνωρίσω την τοπική μας κοινωνία, να έρθω σε καθημερινή τριβή με τους ανθρώπους και να ζήσω τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες τους.

Με διάλογο, συνεργασία και όρεξη για δουλειά

Γνωρίζω τα προβλήματα και τα ζητήματα που αφορούν τον τόπο μας, έχω πολλές ιδέες ρεαλιστικές και υλοποιήσιμες και θα προσπαθήσω να δώσω το 100% των δυνάμεών μου για να πάμε τον Δήμο Αλμωπίας ένα σκαλί παραπάνω.

Ήρθε η ώρα της γενιάς μας

Ήρθε η ώρα να μπούμε στην πρώτη γραμμή και να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο αύριο! Να προσπεράσουμε τα εμπόδια και τις αντιξοότητες που δημιούργησε η κρίση! Να βγούμε μπροστά και να γίνουμε η φωνή που χρειάζεται ο τόπος μας!

Με τον Δημήτρη Μπίνο

Η επιλογή μου να στηρίξω τη σημερινή Δημοτική Αρχή και τον Δήμαρχο Δημήτρη Μπίνο, είναι απόλυτα συνειδητή. Είναι μια επιλογή εμπιστοσύνης, για τον υπεύθυνο και αποτελεσματικό τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε τις υποθέσεις του Δήμου και για την εντιμότητα που διακρίνει τόσο τον Δήμαρχο, όσο και τους συνεργάτες του. Και ιδιαίτερα είναι μια επιλογή εμπιστοσύνης προς έναν άνθρωπο που δίνει καθημερινά ευκαιρίες σε νέους ανθρώπους, να αναδείξουν τις δυνατότητές τους. 

Το «εμείς» πάνω από το «εγώ»

Η τοπική αυτοδιοίκηση έχει ανάγκη από ανθρώπους που μπορούν να βάλουν το «εμείς» πάνω από το «εγώ». Ανθρώπους που αντέχουν την κριτική και μέσα απ’ αυτή γίνονται καλύτεροι. Που ξέρουν να ακούνε και να σέβονται την αντίθετη άποψη και να αφουγκράζονται τα πραγματικά προβλήματα των πολιτών.

Σταύρος Η. Βαφειάδης
Υπ. Δημοτικός Σύμβουλος 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου