Κυριακή 21 Απριλίου 2019

Ο Στέφανος Αβραμίκας υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Δημήτρη Μπίνο

 


Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη «Η Αλμωπία της Καρδιάς μας», θα είναι εν νέου ο Δημοτικός Σύμβουλος και Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας κ. Στέφανος Αβραμίκας. Ο ίδιος είναι επιτυχημένος καθώς έχει σημαντική συνεισφορά στην τοπική κοινωνία μέσα από τις θέσεις ευθύνης που είχε. 

Ο Δήμαρχος τον ευχαρίστησε τον κ. Αβραμίκα για τη συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια και τόνισε ότι ως Δημοτικός Σύμβουλος και ως Αντιδήμαρχος τίμησε την εμπιστοσύνη που του έδειξε. Έκανε λόγο για έναν άνθρωπο εργατικό και ακούραστο, που είναι πάντα πρόθυμος να βοηθήσει όποτε του ζητηθεί.

Ο κ. Αβραμίκας από την πλευρά του έκανε την εξής δήλωση:

«Οι συμπολίτες μας με γνώρισαν μέσα από τη θητεία μου είτε ως Αντιδήμαρχος Ανατολικής Αλμωπίας, είτε ως Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας. Προσπάθησα με όλες μου τις δυνάμεις να υλοποιήσω όσα μου ανέθεσε ο Δήμαρχος και διαχειριζόμενος όλα τα μέσα και το έμψυχο δυναμικό που διαθέτει ο Δήμος μας. Θέλω να ευχαριστήσω τον Προϊστάμενο του Εργοταξίου Γιώργο Ιατρίδη και όλους τους εργαζόμενους, για την εποικοδομητική συνεργασία που έχουμε όλα αυτά τα χρόνια. Ευχαριστώ και όλους τους συναδέλφους Δημοτικούς Συμβούλους, για τη συνεργασία. Επίσης, ευχαριστώ την οικογένειά μου, που είναι δίπλα μου στον καθημερινό μου αγώνα. Ιδιαίτερα θέλω να ευχαριστήσω τον Δήμαρχό μας, που έδειξε εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό μου και μου ανέθεσε σημαντικές αρμοδιότητες από την πρώτη στιγμή. Είναι ένας άνθρωπος δίκαιος και ξεκάθαρος και θεωρώ πως οι πολίτες θα εκτιμήσουν την προσπάθεια που κάναμε όλα αυτά τα χρόνια. Θέτω λοιπόν ξανά τον εαυτό μου στην κρίση των συμπολιτών μας και τους καλώ αν με θεωρούν χρήσιμο να συμβάλλουν στην επανεκλογή μου. Συνεχίζουμε δυνατά, καθαρά, τίμια και έχοντας πάντα στο μυαλό μας, ότι ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more