Δευτέρα, 15 Απριλίου 2019

Εκτός ψηφοδελτίου του Χρ. Γιαννούλη η Κατερίνα ΜπαγκήΣε σίριαλ και μάλιστα κακοποιημένης ταινίας φαίνεται ότι εξελίχθηκε η υποψηφιότητα της πρώην αντιδημάρχου και δημοτικής συμβούλους Αλμωπίας Κατερίνας Μπαγκή στο ψηφοδέλτιο του Χρήστου Γιαννούλη στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Ήταν μια φήμη που υπόβοσκε και παλαιότερα. Μάλιστα ρεπορτάζ της εφημερίδας μας είχε αναφέρει το όνομα της.  Η κα Μπαγκή με δημόσια δήλωση της ανακοίνωσε την υποψηφιότητα της για να έρθει ο κος Γιαννούλης και να τονίσει ότι δεν θα είναι η ίδια στα ψηφοδέλτια. Βέβαια παρασκηνιακά έγινε παρέμβαση από την Νομαρχιακή επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ και πιθανών και από άλλους παράγοντες καθώς η κα Μπαγκή είναι επιστημονική  συνεργάτης της Βουλευτού Θεοδώρας Τζάκρη. Τελικά φάνηκε ότι ο μηχανισμός του ΣΥΡΙΖΑ υπερίσχυσε. Για το γεγονός ο κος Γιαννούλης τόνισε τα ακόλουθα:
Χρήστος Γιαννούλης: «Καμία αποχώρηση από τον συνδυασμό ΚΟΙΤΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ»

Σε δημοσιεύματα μέσω των οποίων ενημερώθηκε για την «αποχώρηση υποψήφιας περιφερειακής συμβούλου από τον συνδυασμό του», απάντησε με ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Χρήστος Γιαννούλης.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας «Κοιτάμε Μπροστά», τονίζει ότι δεν γνωρίζει προσωπικά την κα. Μπαγκή, ότι ποτέ δεν πρότεινε στην ίδια να περιληφθεί στο ψηφοδέλτιό του, ενώ την καλεί να γνωριστούν και να μιλήσουν για πρώτη φορά, στην εκδήλωση για την ανακοίνωση των υποψήφιων περιφερειακών συμβούλων στην περιφερειακή ενότητα Πέλλας, που θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Κυριακή στην Έδεσσα. Παράλληλα ο Χρήστος Γιαννούλης επισημαίνει ότι για να υπάρξει αποχώρηση από έναν συνδυασμό, θα πρέπει τουλάχιστον να έχει προηγηθεί ανακοίνωση υποψηφιότητας, κάτι που στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν συνέβη.

Αναλυτικά η ανάρτηση του υποψήφιου Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Χρήστου Γιαννούλη αναφέρει:
«Μαθαίνω από το Facebook ότι πρότεινα προσωπικά, και υπήρξε συνεννόηση της απευθείας μαζί μου, με την κα Μπαγκή στην Αλμωπία της Πέλλας. Θα ήθελα παρά πολύ την Κυριακή, που θα είμαι στην ΠΕΛΛΑ για την ανακοίνωση του ψηφοδελτίου, να έρθει να γνωριστούμε και να μιλήσουμε για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ, γιατί ειλικρινά, και χωρίς τακτικισμούς και προσχηματικές εντάσεις και αυτοηρωποιήσεις, ΔΕΝ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΩ.
Τα υπόλοιπα την Κυριακή το μεσημέρι στην Πέλλα της Νίκης. ΚΟΙΤΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ για την ανατροπή στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, με βελτίωση και του τρόπου που πολιτευόμαστε.»

Δεν συμμετέχει στις περιφερειακές εκλογές η Κατερίνα Μπαγκήhttps://4.bp.blogspot.com/-X9yXc7M4qXk/XKc9zuuT8uI/AAAAAAACkK4/2bBbISDy-v4Xr_MPzlHEnB0e-33-hV08wCLcBGAs/s200/MMM.jpg 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΕ ΑΙΧΜΕΣ


Μετά από  πρόταση  της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας και προσωπικής συνεννόησης με τον κ. Χρήστο Γιαννούλη δέχτηκα να βοηθήσω  το εγχείρημα του ΣΥΡΙΖΑ στη Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, συμμετέχοντας στις περιφερειακές εκλογές ως υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος.
 Όμως η καλύτερη δυνατή επίδοση  του ψηφοδελτίου του κυρίου Γιαννούλη στη Κεντρική Μακεδονία μάλλον δεν αποτελεί επιδίωξη και των αξιωματούχων του ΣΥΡΙΖΑ στην  Πέλλα,  οι οποίοι  έθεσαν ισχυρότατες ενστάσεις για τη συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο.
 Κατόπιν τούτου δεν θα είμαι υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με το συνδυασμό του κυρίου Γιαννούλη « Κοιτάμε Μπροστά» επειδή μάλλον κοιτάμε πίσω ακλουθώντας αναχρονιστικές πρακτικές που παραπέμπουν σε τοπικούς κομματάρχες τύπου ‘’ Γκόρτσου ‘’ και
‘’ Μαυρογιαλούρου’’!

Ο καθένας ας κριθεί για τις αποφάσεις του...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου