Παρασκευή 19 Απριλίου 2019

Η "ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ" ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟΝΟΜΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

 
 
Αξιότιμες κύριες, αξιότιμοι κύριοι,
σας ενημερώνουμε ότι η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ θα συμμετάσχει στις αυτοδιοικητικές εκλογές για την Περιφέρεια Αττικής, με επικεφαλής τον Θάνο Τζήμερο, για να συνεχίσει από το θεσμικό βήμα του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής να εκθέτει τις στρεβλώσεις που ο κρατισμός όλων των αποχρώσεων προκαλεί στην κοινωνική και οικονομική ζωή της χώρας. Δεν θα συμμετάσχει σε άλλες εκλογές του α' και β' βαθμού Τοπικής Αυτοδιοίκησης, καθώς πάγια θέση μας είναι η απαλλαγή των τοπικών κοινωνιών από την κομματική πατρωνία. Τα μέλη μας είναι ελεύθερα να αποφασίσουν αν θέλουν, ως πολίτες, να ενισχύσουν κάποιον συνδυασμό της περιοχής τους. Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ θα συμμετάσχει επίσης στις Ευρωεκλογές και, αυτόνομα, στις εθνικές εκλογές, όποτε γίνουν.
Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ έχει προτείνει αλλαγή του εκλογικού νόμου για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, ώστε οι υποψήφιοι δήμαρχοι ή οι περιφερειάρχες μιας περιοχής να αναγράφονται σε ένα ψηφοδέλτιο, όλοι μαζί, και οι υποψήφιοι σύμβουλοι σε ένα άλλο, κοινό ψηφοδέλτιο επίσης. Οι πολίτες θα μπορούν να επιλέγουν έως δύο υποψηφίους από το ψηφοδέλτιο των δημάρχων ή περιφερειαρχών ορίζοντας τη σειρά προτίμησης. Μετά την πρώτη καταμέτρηση, στις ψήφους των δύο πρώτων θα προστίθενται και όσες ψήφοι από τα ψηφοδέλτια των άλλων υποψηφίων τούς ορίζουν ως δεύτερη επιλογή. Έτσι οι πολίτες θα εκλέγουν τους κατά τεκμήριο περισσότερο άξιους συμπολίτες τους, χωρίς να δεσμεύονται από συνδυασμούς και χωρίς να φοβούνται ότι η ψήφος τους θα προσμετρηθεί ως ψήφος επιδοκιμασίας στο κόμμα που έδωσε το "χρίσμα" σε κάποιον υποψήφιο.
Σας παρακαλούμε στις ενημερωτικές εκπομπές σας να λάβετε υπόψη τα παραπάνω, καθώς ήδη έχει αρχίσει η προεκλογική περίοδος. Θυμίζουμε ότι η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ διαθέτει ήδη δύο συμβούλους στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής έχοντας ψηφιστεί από το 3% περίπου των ψηφισάντων στις εκλογές του 2014. Η άποψη της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΞΑΝΑ θεωρείται, από πολλές χιλιάδες πολιτών, ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσα, γεγονός που αποδεικνύεται από τα ρεκόρ αναγνωσιμότητας που καταγράφουν τα άρθρα του προέδρου, Θάνου Τζήμερου αλλά και πολλών στελεχών της που επίσης αρθρογραφούν σε διαδικτυακά κυρίως ΜΜΕ.
Για συμμετοχή του Θάνου Τζήμερου ή άλλων στελεχών της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΞΑΝΑ στις εκπομπές σας παρακαλούμε επικοινωνήστε με:

Αλεξάνδρα Μάνου - email: a.manou@dimiourgiourgiaxana.gr - 694 438 7896
Άντα Χαρβαλιά - email: a.charvalia@dimiourgiaxana.gr - 697 884 5438
Εύα Τσομπάρη - email: e.tsompari@dimiourgiaxana.gr - 6970016660

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more