Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019

Μάρκος Μπόλαρης: Η υπηρεσία των ΕΛΤΑ πρέπει να παραμένει υπό δημόσιο έλεγχο για να μπορεί και υλοποιήσει την αποστολή της


 «Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία έχοντας αναπτύξει ένα ανεκτίμητης αξίας δίκτυο, προσφέρουν και κοινωνικό έργο. Μεταφέρουν επιστολές και συντάξεις  στο πιο απομακρυσμένο χωριό  και στο πιο απομονωμένο νησί της χώρας, με δυσανάλογο κόστος. Επομένως, η αποστολή τους δεν πρέπει να κρίνεται μόνο με
οικονομικούς όρους» τόνισε  ο Μάρκος Μπόλαρης στην συνάντηση που είχε με εργαζόμενους στα ΕΛΤΑ.
 Ο  υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη Α' Θεσσαλονίκης επισκέφθηκε το Κέντρο διανομής των Ελληνικών Ταχυδρομείων στην Σταυρούπολη και την περιφερειακή διεύθυνση ΕΛΤΑ και συζήτησε με τους εργαζομένους και μέλη της διοίκησης οργανωτικά ζητήματα και θέματα υποδομών λειτουργίας της υπηρεσίας.
 Οι εργαζόμενοι εξέφρασαν την αγωνία τους για το μέλλον των Ελληνικών Ταχυδρομείων, εάν  ιδιωτικοποιηθεί η υπηρεσία.
 «Η υπηρεσία των  ΕΛΤΑ πρέπει να παραμένει υπό δημόσιο έλεγχο για να μπορεί να εξυπηρετήσει  και υλοποιήσει την αποστολή της» τόνισε ο υποψήφιος βουλευτής   εξηγώντας ότι «η αξία του έργου των Ελληνικών Ταχυδρομείων δεν μπορεί να κρίνεται  μόνο με οικονομικά ανταγωνιστικά στοιχεία αλλά και με κοινωνικούς όρους».

 Κατά την διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν και  εργασιακά ζητήματα που απασχολούν  τους εργαζομένους στα ΕΛΤΑ καθώς και οι ελλείψεις σε προσωπικό.
 «Πρέπει να αναπληρωθούν τα κενά, όπου υπάρχουν» είπε ο υποψήφιος βουλευτής, επισημαίνοντας παράλληλα πως « στο παρελθόν έγιναν λάθη, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ τα έχει  εντοπίσει και ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε για συνεχίσει η υπηρεσία να πηγαίνει μπροστά»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more