Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2019

Στον Σεβασμιώτατο Η υποψήφια Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μαρία Ζωγράφου


Την Ευχή του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Εδέσσης Πέλλας και Αλμωπίας κ. Ιωήλ πήρε η υποψήφια Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και περιφερειακή σύμβουλος Μαρία Ζωγράφου. Η ίδια δήλωσε τα ακόλουθα:

Η ευλογία και οι ευχές του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ.Ιωήλ, μου δίνουν δύναμη για έναν προεκλογικό αγώνα με σεβασμό στους συμπολίτη μας, με ηρεμία και ήθος, με αισιόδοξη διάθεση και θετική ενέργεια. Η Ορθοδοξία και ο Ελληνισμός είναι πράγματι αλληλένδετα και η Εκκλησία μας με τους οι ιερείς της, με τη δύναμη του Θεού, πάντα στο πλευρό των πιστών, μας αγκαλιάζουν με την αγάπη τους και τις γόνιμες συμβουλές τους.

Η ίδια σύμφωνα με πληροφορίες αποτελεί προσωπική επιλογή του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη στην προσπάθεια που κάνει να ανανεώσει το Κόμμα με πρόσωπα ευγνωσμένης αξίας που μπορούν να προσφέρουν πολλά πράγματα στην παράταξη, στην Πέλλα και την Ελλάδα. Διαβάστε παρακάτω την δήλωση της: 


Αγαπητοί Φίλες και Φίλοι, 
Μοιράζομαι μαζί σας σήμερα μία ιδιαίτερη τιμή και κορυφαία στιγμή στην πολιτική μου διαδρομή. Το όνομά μου περιλαμβάνεται στην επίσημη ανακοίνωση των υποψηφίων βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας για τις εθνικές εκλογές του Ιουλίου 2019, δίνοντάς μου μία μοναδική ευκαιρία πολιτικής δράσης για την Πέλλα, την Μακεδονία και την Ελλάδα.

Οι τελευταίες, διπλές εκλογές για την Τοπική Αυτοδιοίκηση και το ευρωκοινοβούλιο, έδωσαν ένα μήνυμα αλλαγής πορείας, σε μία κατεύθυνση αξιοπιστίας και σταθερότητας. Τα χρονικά περιθώρια έχουν στενέψει. Η Ελλάδα χρειάζεται να βρει γρήγορα έναν νέο τρόπο πολιτικής διακυβέρνησης, που θα της επιτρέψει να ξεπεράσει την κρίση, αξιοποιώντας τα σημαντικά πλεονεκτήματα που διαθέτει, με κοιτίδες πολιτισμού και ανάπτυξης σ’ όλη την περιφέρεια.

Μ’ αυτό το πρώτο μου μήνυμα, εγκαινιάζω έναν δίαυλο επικοινωνίας μ’ όλους τους πολίτες της Πέλλας. Απευθύνω σ’ όλους εσάς που έχετε τη διάθεση για υπεύθυνη συμμετοχή στη νέα εθνική προσπάθεια, μία ανοικτή πρόσκληση για επικοινωνία και συνεργασία, στηρίζοντας την υποψηφιότητά μου στις εθνικές εκλογές.
Σας προσκαλώ να προχωρήσουμε μαζί, σ’ ένα νέο πλαίσιο πολιτικού πολιτισμού, με την ίδια πάντοτε διάθεση για προσφορά, με τις σταθερές αρχές και αξίες που χαρακτηρίζουν την πολιτική μου διαδρομή όλα αυτά τα χρόνια. 
“Προκρίνουμε τις εκλογές της ευθύνης, της συμμετοχής, του μυαλού και της αποφασιστικότητας”.
Γιατί η Ελλάδα μας διψάει να προχωρήσει μπροστά, δεν περιμένει άλλο.
Μαρία Ζωγράφου-Τσαντάκη
Υποψήφια βουλευτής Νέας Δημοκρατίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου