Πέμπτη 27 Ιουνίου 2019

Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ - Ε – ΕΠΙΤΥΧΙΑ



ΓΡΑΦΕΙ  Η  ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ  ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ   ΣΙΣΚΟΥ

 Τώρα που πλησιάζει η εποχή για τα μηχανογραφικά εισαγωγής στα Α.Ε.Ι , η διεύθυνση του πρωτοποριακού φροντιστηρίου “e-επιτυχία” οργάνωσε και στη συνέχεια υλοποίησε συνάντηση μαθητών, γονέων και εκπαιδευτικών στο Ξενιτίδειο Πνευματικό Ίδρυμα, για να ξεκλειδώσει το μέλλον των παιδιών μέσα από την εποικοδομητική πληροφόρηση και διαδικτυακή μάθηση.
 Αρχικά έγινε
ενημέρωση σχετικά με τη διαδικτυακή εκπαίδευση που προτείνει και εφαρμόζει πλέον το πρωτοποριακό φροντιστήριο M.E. e- επιτυχία, εκτός της παραδοσιακής μεθόδου. 
 Η Μαθηματικός κ. Αλεξία Νικολάου έδειξε πως γίνεται στην πράξη η διαδικτυακή συμμετοχή στην εκπαίδευση, που εκμηδενίζει την απόσταση, εξοικονομεί χρόνο και κόστος και έχει άριστα αποτελέσματα.

 Κεντρικός ομιλητής ο Σύμβουλος Εκπαίδευσης και Σταδιοδρομίας στην εταιρεία EMPLOY κ. Γιώργος Γατούδης, που με το δικό του μοναδικό τρόπο συνέβαλε στην ενημέρωση των παιδιών γύρω από τον επαγγελματικό προσανατολισμό και τη συμπλήρωση του νέου μηχανογραφικού δελτίου με τα νέα δεδομένα του επαγγελματικού ορίζοντα. Παρουσίασε σύγχρονα επαγγέλματα που προκύπτουν ή προέκυψαν μέσα από μια τεχνολογική επανάσταση, και ευέλικτα σχήματα που υπάρχουν ή μπορούν να υπάρξουν σαν επακόλουθα μελλοντικών εξελίξεων. Απάντησε σε όλες τις απορίες των παιδιών και σαν γνώστης όλων των στοιχείων ενημέρωσε αναλυτικά σχετικά με τις εξελίξεις στο νέο λύκειο.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more