Πέμπτη 5 Μαρτίου 2020

Θα υπερασπιστώ αφιλοκερδώς τους νησιώτες μας, τους οποίους αδιανόητα τολμά το ελληνικό κράτος να καταστήσει κατηγορούμενους ως ελάχιστη ένδειξη ευγνωμοσύνης και τιμής προς αυτούς τους πραγματικούς έλληνες.



Μαρούπα Ειρήνη δικηγόρος ποινικολόγος 


Δηλώσατε  πως θα αναλάβετε δωρεάν  την υπεράσπιση  των  νησιωτών που έχουν εκδιωχθεί  νομικά από  την κυβέρνηση καθώς επίσης 19 δικηγόροι έχουν καταθεσει  μηνυτήρια  αναφορά για την αστυνομική βία μιλήστε μας γι'αυτό κυρία Μαρουπα 
Συνέβη κάτι εκπληκτικό την προηγούμενη εβδομάδα στα νησιά μας. Ο ελληνικός λαός των νησιών του ανατολικού Αιγαίου, ύψωσε το ανάστημά του και είπε «φτάνει» στον βίαιο εκτουρκισμό των νησιών μας, στον οποίον έχει συναινέσει σύσσωμο το σάπιο πολιτικό προσωπικό της Ελλάδας, κυβέρνηση κι αντιπολίτευση.Οι ακρίτες μας υπερασπίστηκαν την ζωή, την ελευθερία και την ιδιοκτησία τους, συγχρόνως όμως και την ελληνικότητα των νησιών μας και την εθνική ασφάλεια της πατρίδας μας.
Δεν είναι δυνατόν αυτοί που διοικούν το κράτος μας να μην καταλαβαίνουν ότι η εγκατάσταση λαθρομεταναστών στην Ελλάδα είναι κάτι πάρα πολύ κακό. Κατ’αρχάς γιατί επιφέρει όχι μόνο πληθυσμιακή αλλά εθνοτική αλλοίωση. Άλλοι άνθρωποι, άλλοι πολιτισμοί, άλλη θρησκεία, η μουσουλμανική! Αυτό από μόνο του αποτελεί μία ωρολογιακή βόμβα στα θεμέλια της Ελλάδας. Θυμίζω ότι ως το 1993 η Ελλάδα είχε εθνική ομοιογένεια και συνοχή (δηλαδή ίδιο έθνος, το ελληνικό, ίδια θρησκεία, ίδιος πολιτισμός ήμασταν όλοι) σε ποσοστό 98%. Αυτό είναι ένα απόλυτο πλεονέκτημα για ένα κράτος. Δείτε τις εκκαθαρίσεις στις οποίες προβαίνει η Τουρκία και τα προβλήματα που έχει εξαιτίας των 20.000.000 κούρδων που ζούνε στα εδάφη της!Εμείς το είχαμε εκ Θεού αυτό το πλεονέκτημα και ξαφνικά οι φύλακές μας, οι κυβερνήτες μας, τα θεσμικά όργανα της δικαιοσύνης , των ενόπλων δυνάμεων, των σωμάτων ασφαλείας, κοιμήθηκαν κι αποφάσισαν να το κάψουν! 
Πόσο τυχαίο μπορεί να είναι αυτό, όταν συμπίπτει με τις προθέσεις ξένων εθνών κρατών να ακρωτηριάσουν εδαφικά την Ελλάδα, είτε δημιουργώντας με εδάφη μας μικρά ανεξάρτητα κράτη που θα ελέγχουν, όπως είναι οι προθέσεις για την Μακεδονία μας, είτε παραχωρώντας εδάφη μας σε τρίτα κράτη, όπως είναι η πρόθεση παραχώρησης στην Τουρκία για τα νησιά του Αιγαίου μας τουλάχιστον ανατολικά του 25ου μεσημβρινού, με τις προθέσεις για την Θράκη να έχει την τύχη της Αλεξανδρέττας, προσάρτηση δηλαδή στην Τουρκία;Ε, λοιπόν δεν είναι τυχαίο!
Πρόκειται για ένα οργανωμένο συνωμοτικό σχέδιο εις βάρος της Ελλάδας και του ελληνικού λαού, στο οποίο δυστυχώς εμπλέκονται και όσοι διοικούν την πατρίδα μας!Δεδομένου ότι μεταξύ των λαθρομεταναστών παρεισφρύει πλήθος ανδρών νεαρής και μάχιμης ηλικίας των οποίων τα στοιχεία και τις ιδιότητες δεν γνωρίζουμε και μεταξύ των οποίων πάρα πολλοί είναι από τζιχαντιστές ως πράκτορες και στρατός της Τουρκίας, μπορείτε εύκολα να αντιληφθείτε ότι μας οδηγούν σε μία εμπόλεμη κατάσταση αργά ή γρήγορα, όπως την Συρία ή την Λιβύη…Ε, σ’αυτό το συνωμοτικό σχέδιο έδωσαν μία γερή κι αποφασιστική γροθιά οι νησιώτες μας, εμπνέοντας το σύνολο του ελληνικού λαού κι εμένα μαζί, ότι ΝΑΙ! ΣΩΤΗΡΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΦΕΡΕΙ Ο ΨΥΧΩΜΕΝΟΣ ΛΑΟΣ ΜΑΣ!Γιατί με την σθεναρή κι άφοβη αντίστασή τους, απέδειξαν ότι τα ΜΑΤ που εφαρμόζουν την κρατική βία δεν έχουν πλέον νομιμοποίηση σ’αυτήν! Οι πολίτες έχουμε αποφασίσει να εκχωρήσουμε κάποιες ελευθερίες μας στο κράτος μας, νομιμοποιώντας την κρατική βία εναντίον οποιουδήποτε δεν συμμορφώνεται με τις εντολές των κυβερνητών, όταν αυτό, το κράτος δηλαδή, διασφαλίζει τα στοιχειώδη έννομα αγαθά των πολιτών του! Την ζωή, την ελευθερία και την ιδιοκτησία μας. Πρόκειται για το κοινωνικό συμβόλαιο του Τζων Λοκ και του Χιουμς, των άγγλων διαφωτιστών.
Θεωρείται  πως τα κόμματα και η σημερινή κυβέρνηση τηρισαν τις προεκλογικές τους υποσχέσεις σε ότι αφορά την διαχείριση του προσφυγικού;  
Κοιτάξτε οταν όμως το κράτος δεν προστατεύει σε τίποτα από αυτά, όπως συμβαίνει στην Ελλάδα που το κράτος μας δεν προστατεύει καν την εδαφική του επικράτεια και την εθνική του ασφάλεια, άρα ούτε την ζωή, την ελευθερία μας και την ιδιοκτησία μας, ε τότε, οι πολίτες, ο ελληνικός λαός δηλαδή, δικαιούνται σε «βίαιη αντίδραση κι ανατροπή αυτών των ανεύθυνων κυβερνήσεών του», κατά την έκφραση του Τζων Λοκ. Αυτό έκαναν οι νησιώτες μας σε Λέσβο και Χίο. Πήραν τις ελευθερίες τους πίσω για να προστατεύσουν μόνοι τους την ελληνικότητα των νησιών μας και τα σπίτια τους, τις οικογένειές τους και την ελευθερία τους αφού το κράτος πράττει προς την κατεύθυνση του εκτουρκισμού των νησιών μας και τον βίαιο εκτοπισμό των ελλήνων νησιωτών μας.«Και το όριο στην βία το βάζει η κοινωνία», ΝΟΜΙΜΑ, όπως εύστοχα είχε πει ως καθηγητής συνταγματικού δικαίου Γιώργος Κατρούγκαλος!
Γνωρίζετε ότι πάρα πολλοί έλληνες πωλούν τα σπίτια τους στην Σάμο, στην Λέσβο και την Χίο; Γιατί δεν αντέχουν να τους κλέβουν, να μην μπορούν να κοιμηθούν τα βράδια από φόβο για την ζωή τους, να μην κυκλοφορούν έξω από το σπίτι τους από τις 5 το απόγευμα και μετά!
Συμβαίνει ό,τι ακριβώς συνέβη και στην ίμβρο και στην Τένεδο! Βίαιος εκτουρκισμός και εκτοπισμός των νησιωτών μας!Το κράτος στέλνοντας ΜΑΤ εναντίον των ακριτών εθνοφυλάκων μας που είναι η πρώτη γραμμή του πυρός έναντι της Τουρκίας, διέπραξε την ύψιστη ύβρη! Κι απέδειξε ότι διευκολύνει τον εκτουρκισμό των νησιών και τον εδαφικό ακρωτηριασμό της Ελλάδας μας. 
Χαρακτηριστικό είναι αυτό που είπε ένας εξ αυτών δηλώνοντας ότι επιστρέφουν τα όπλα τους οι εθνοφύλακές μας, ότι «η κυβέρνηση θα μας καλέσει στον πόλεμο με την Τουρκία ως εθνοφύλακες και θα μας πει μην πυροβολείτε. Τι να το κάνω το όπλο του εθνοφύλακα»;
Γιατί η κυβέρνηση μας έκανε όλους να αναρωτηθούμε «τι παραπάνω θα έπραττε ένας τούρκος κυβερνήτης της Ελλάδας για να πετύχει τον εκτουρκισμό των νησιών μας, από όσα έκανε η σημερινή κυβέρνηση». Και στο ερώτημα αυτό έδωσαν καταλυτική απάντηση οι ακρίτες μας, αναλαμβάνοντας την διακυβέρνηση του τόπου τους και την υπεράσπιση των εδαφών μας. Άξιοι κυβερνήτες αποδείχθηκαν τόσο ο περιφερειάρχης Κώστας Μουτζούρης, όσο και ο αντιπεριφερειάρχης Άρης Χατζηκομνηνός. Εξαίρω την στάση τους και την αγωνιστικότητά τους στην πρώτη γραμμή μαζί με τον λαό τους!
Θα υπερασπιστώ αφιλοκερδώς τους νησιώτες μας, τους οποίους αδιανόητα τολμά το ελληνικό κράτος να καταστήσει κατηγορούμενους ως ελάχιστη ένδειξη ευγνωμοσύνης και τιμής προς αυτούς τους πραγματικούς έλληνες. 
Αφενός γιατί έπραξαν τα δέοντα, τα νόμιμα, τα εύλογα, τα δίκαια. Αμέσως αντελήφθησαν ότι τα ΜΑΤ πήγαν εκεί ως τουρκικός κατοχικός στρατός για να επιβάλλουν βίαια την εθνοτική αλλοίωση στα νησιά! Αφετέρου γιατί δεν δείλιασαν να αναγκάσουν την κυβέρνηση σε αναδίπλωση με την γενναία αντίστασή τους.
Αν σήμερα η κυβέρνηση υπερασπίζεται τα σύνορά της με στρατό και αστυνομία στον Έβρο και τα νησιά αυτό το οφείλουμε αποκλειστικά στους αιγαιοπελαγίτες εθνοφύλακές μας και την μάχη που έδωσαν την προηγούμενη εβδομάδα!
Υποκλίνομαι στην ελληνική ψυχή των νησιωτών μας που απέδειξαν ότι το γονίδιο του Λεωνίδα και του Κολοκοτρώνη δεν πέθανε! Υπάρχει μέσα μας!


Τι γίνεται με τους πληστηριασμους και τον νόμο περί προστασίας της πρώτης κατοικίας;

Και ο πλειστηριασμός της πρώτης κατοικίας εντάσσεται στο ίδιο συνωμοτικό σχέδιο αφελληνισμού της πατρίδας μας. Πώς  και γιατί αφού ανακεφαλαιοποιήσαμε τις τράπεζες και χρεώθηκε η Ελλάδα και γι’αυτό (δήθεν) κόπηκαν μισθοί, συντάξεις και εκποιήθηκε η δημόσια περιουσία προς απολπηρωμή αυτών των χρεών που δημιούργησε η ανακεφαλαιοποίηση  (η οποία ξεπέρασε τα 330 δις), συνεχίζουν να χρωστάνε οι συμπολίτες μας; 
Ένα παραμύθι είναι όλο αυτό προκειμένου να καταντήσουν την πατρίδα μας ένα failed state, ένα vessel state, κράτος δοχείο, κουφάρι χωρίς λαό, χωρίς περιουσία, χωρίς κυριαρχία, όπως την κατάντησαν.
Έχω πίστη όμως. Γιατί υπάρχει ΛΑΟΣ! Και είναι ζωντανός και με φρόνημα υψηλό και υπερασπίζεται την πατρίδα κόντρα σε όλη ην υπονόμευση που έχει δεχθεί και κόντρα στην θέληση κυβέρνησης κι αντιπολίτευσης να μας υπαγάγει στην κυριαρχία της Τουρκίας χωρίς να πέσει ούτε τουφεκιά. Η κυβέρνηση αναδιπλώθηκε κι έκανε κάποια αυτονόητα στον Έβρο και τα νησιά ακριβώς γιατί θα ανατρεπόταν αν δεν το έκανε κι ο λαός θα αναλάμβανε την διοίκηση της πατρίδας μας.Έχω πίστη. Γιατί οι νησιώτες μας απέδειξαν ότι πράγματι η τήρηση του Συντάγματος και η εδαφική ακεραιότητα της πατρίδας μας επαφίεται στον ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. Και οι έλληνες μπορούμε και θέλουμε να υπερασπιστούμε την πατρίδα μας. Ακόμα και κόντρα στις εθελόδουλες κυβερνήσεις μας, ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ!!! Κάνοντας πράξη το «Μολών Λαβέ»!
Πως μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σε όλα αυτά που συμβαίνουν ως πολίτες ποιο το μηνυμά σας;
Κάντε όσα σας έχω πει..Γίνεται ετοιμοπόλεμοι γυναίκες άντρες απο 14-70ετών εκπαιδευτείται στην σκοποβολή σε αθλητικά σωματεία και αποκτήστε νόμιμα όπλα όλοι !θα μας χρειαστεί.Τα γεγονότα στον Έβρο απέδειξαν ότι η Τουρκία άμεσα θέλει να καταλάβει εδάφη μας .Με όποιον τρόπο Αυτό πρέπει να γίνει άμεσα και να γίνουμε όλος λαός μια γροθιά αλλιώς δεν θα τα βγάλουμε πέρα
Σας ευχαριστώ θερμά
Και εγώ σας ευχαριστώ
Απο Βίκυ Μπαιρακτάρη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more