Τετάρτη 4 Μαρτίου 2020

Η πιο επιτυχημένη εκδήλωση της ΝΔ έγινε στην Σκύδρα και ήταν η τελευταία!

Συμπληρώνοντας 8 μήνες στην εξουσία που τη στιγμή της μεγάλης νίκης της Νέας Δημοκρατίας, οι περιφερειακές οργανώσεις της Νέας Δημοκρατίας, πραγματοποίησαν διάφορες εκδηλώσεις με σκοπό και στόχο, το Κόμμα και η Κυβέρνηση να κάνουν ανοίγματα στην κοινωνία.
Αφού λοιπόν ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος των εκδηλώσεων, σαφώς και η πιο επιτυχημένη εκδήλωση, καταγράφηκε αυτή της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Σκύδρας της Νέας Δημοκρατίας, για τον παλμό, την παρουσία πολιτών, όχι μόνο Νεοδημοκρατών, αλλά και για την οργάνωση.
Την κοπή της πίτας τίμησε με την παρουσία του ο Γραμματέας του Κόμματος κος Στεργίου που έμεινε πολύ ευχαριστημένος την εκδήλωση.
Άλλωστε και η μέρα δεν ήταν η κατάλληλη καθώς ήταν καθημερινή και φυσικά απουσίαζαν όλοι οι Βουλευτές.
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια τόσο στα μέλη της ΔΗΜΤΟ όσο και στον πρόεδρο της Μάκη Δημητριάδη ο οποίος έδωσε τα πάντα γιανα πετύχει αυτή η εκδήλωση.
Άλλωστε ο Μάκης Δημητριάδης πλέον και ως μέλος της πολιτικής επιτροπής δείχνει ότι έχει καθιερωθεί στο Κόμμα της Νέας Δημοκρατίας και αποτελεί έναν σημαντικό πυλώνα στην οργανωτική δομή.
Μάλιστα ο κος Στεργίου ο οποίος συνάντησε την Δήμαρχο Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου, επισκέφτηκε τα γραφεία του Κόμματος στην Σκύδρα και είδε τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ και τους Προέδρους των τοπικών, πραγματοποίησε δήλωση που είναι η ακόλουθη: 
Κατά την επίσκεψή μου στην Πέλλα, βρέθηκα χθες σε μια πολύ ζεστή εκδήλωση της Δημοτικής μας Οργάνωσης στη Σκύδρα την οποία τίμησαν με την παρουσία τους πλήθος στελεχών μας όλων των ηλικιών καθώς και σημαντικά στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης


Με την σειρά του ο Πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Σκύδρας , Μάκης Δημητριάδης, στο σύντομο χαιρετισμό του, καλωσόρισε όλους τους παρόντες και αφού τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους, τόνισε το ενωτικό κλίμα που υπάρχει στον κομματικό μηχανισμό της Πέλλας, αλλά και την δυναμική που εκφράστηκε σε όλες τις εκδηλώσεις οι οποίες έγιναν αυτό το μήνα,στα Γιαννιτσά, την Αριδαία και την Έδεσσα.

Ακόμα ο κ.Δημητριαδης, κάλεσε όλα τα μέλη σε διαρκής αγώνες, για το καλό των τοπικών κοινωνιών και του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας. 

Δείτε φωτογραφίες από το υλικό του Νίκου Θωμαϊδή παρακάτω: 








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more