Τρίτη, 26 Μαΐου 2020

Παρέμβαση Γ. Χατζόγλου για το έργο της Πλατάνης- νέα ρύθμιση της ΔΕΥΑ Έδεσσας


Σημαντική παρέμβαση μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook,  έκανε ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Έδεσσας Γιάννης Χατζόγλου, αναφορικά με το έργο της Πλατάνης. Ακόμη η ΔΕΥΑ Έδεσσας απευθύνει κάλεσμα στους δημότες που έχουν οφειλές, να ενταχθούν σε πρόγραμμα ρύθμισης το οποίο είναι πολύ σημαντικό. Δείτε παρακάτω τις ανακοινώσεις 

Κάποιοι θέλουν να οικοιοποιηθούν τη λύση του προβλήματος υδροδότησης της Πλατάνης που γίνεται με ενέργειες της ΔΕΥΑ Έδεσσας. Αυτοί που μέχρι χθες δεν γνώριζαν ούτε το συγκεκριμένο μέρος, με περισσό θράσος και χωρίς ίχνος ντροπής θέλουν να λάβουν τα εύσημα.!!!!!!!!!!!!! Αιδώς Αργείοι!!!!!


Νέα ρύθμιση οφειλών προς τους καταναλωτές της ΔΕΥΑ Έδεσσας
Η ΔΕΥΑ Έδεσσας δίνει τη δυνατότητα στους καταναλωτές να ρυθμίσουν τις οφειλές τους προς την επιχείρηση με ιδιαίτερα ευνοϊκούς όρους. Συγκεκριμένα οι οφειλές προς τη ΔΕΥΑ Έδεσσας μπορούν να ρυθμιστούν έτσι ώστε:
α) εάν εξοφληθούν εφάπαξ απαλλάσσονται από το 100% των προσαυξήσεων,
β) εάν εξοφληθούν σε 2 έως 24 δόσεις απαλλάσσονται από το 95% των προσαυξήσεων και
γ) εάν εξοφληθούν σε 25 έως 48 δόσεις απαλλάσσονται από το 90% των προσαυξήσεων.
Απαραίτητη προϋπόθεση είναι οι δόσεις να μην είναι μικρότερες των 30€.
Οι πολίτες μπορούν να υποβάλουν αιτήσεις για τη ρύθμιση από την Δευτέρα, 18-05-2020 και μέχρι 31-07-2020. Η ΔΕΥΑ Έδεσσας έχει λάβει όλα τα μέτρα προστασίας για την τήρηση των κανόνων ασφάλειας, σε ότι αφορά στους πολίτες που θα προσέλθουν για να κάνουν αίτηση για τη ρύθμιση.
Ο Πρόεδρος κ. Γιάννης Χατζόγλου δήλωσε σχετικά: «Προχωρήσαμε σε αυτή την απόφαση θέλοντας να στηρίξουμε τους συμπολίτες μας που δυσκολεύονται να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους λόγω της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας που ζούμε τα τελευταία χρόνια και επιδεινώθηκε δραματικά με την υγειονομική κρίση που ζούμε. Στεκόμαστε δίπλα στον πολίτη – καταναλωτή και προσπαθούμε να βοηθήσουμε, έχοντας πάντα ως προϋπόθεση την βιωσιμότητα της επιχείρησης. Καλώ τους πολίτες – καταναλωτές των υπηρεσιών της ΔΕΥΑ να αξιοποιήσουν τους πολύ ευνοϊκούς όρους της ρύθμισης και από τη Δευτέρα οι υπηρεσίες της ΔΕΥΑ θα βρίσκονται στη διάθεσή τους - τηρώντας τα μέτρα ασφαλείας - για να τους εξυπηρετήσουν και να ρυθμιστούν οι οφειλές τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου