Κυριακή 31 Μαΐου 2020

Αυτοί είναι οι κορυφαίοι του Εδεσσαϊκού στην Α Εθνική.


Το επίσημο σάιτ του Εδεσσαϊκού πραγματοποίησε ηλεκτρονική ψηφοφορία αναφορικά με τους κορυφαίους της πενταετούς θητείας των τριαινοφόρων στην Α Εθνική. Άλλωστε η περίοδος 1992 1997 θεωρείται η κορυφαία στη πλούσια ιστορία της ομάδας. Παρακάτω θα δείτε ποιος θεωρείται κορυφαίος προπονητής και ποιοι είναι οι έντεκα κορυφαίοι. Δείτε τους παρακάτω:

ΟΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΤΩΝ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ !!!
OΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η ψηφοφορία για την κορυφαία ενδεκάδα της χρυσής εποχής (1992-1997),τότε που ο Εδεσσαϊκός μεσουρανούσε στα σαλόνια της Α'Εθνικης. Η ιστοσελίδα μετατράπηκε σε κάλπη για να ψηφίσετε τους αγαπημένους σας ποδοσφαιριστές που σχηματίζουν την καλύτερη 11άδα.H διαδικασία επιλογής των κορυφαίων μας κράτησε συντροφιά μια ολόκληρη εβδομάδα από τις 18 Μαϊού έως και σήμερα στις 21:00. Αφού προτείναμε, επιλέξατε και ψηφίσατε και πλέον είμαστε έτοιμοι να παρουσιάσουμε την κορυφαία 11άδα του Εδεσσαϊκού. Η ανταπόκρισή σας ήταν μεγάλη με τους συνολικούς ψήφους να φτάνουν τους 223.Σύμφωνα με τις επιλογές σας, λοιπόν, αυτοί είναι οι κορυφαίοι των κορυφαίων.:

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Άγγελος Αναστασιαδης 

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ: Rantec Rabusic
ΔΕΞΙΟΣ ΜΠΑΚ: Γιώργος Παπαδοπουλος 
ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ: Σάββας Κοτσυφας 
ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ: Γιώργος Λαδιας 
ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΜΠΑΚ: Νίκος Χαραλάμπους 
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ ΜΕΣΟΣ: Πέτρος Πασσαλής 
ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΜΕΣΟΣ: Βαγγέλης Κουτσουρες 
ΕΠΙΤΕΛΙΚΟΣ ΜΕΣΟΣ: Hristo Kolev
ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΕΞΤΡΕΜ: Θοδωρής Τσολεριδης
ΔΕΞΙΟΣ ΕΞΤΡΕΜ: Στέφανος Μπορμποκης 
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ: Πάρης Ζουμπούλης 

ΥΓ: Θα το ξαναπούμε πως όλο αυτό πρόκειται για παιχνίδι ,ενώ τα αναλυτικά αποτελέσματα είναι διαθέσιμα για όποιον επιθυμεί

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more