Τρίτη 26 Μαΐου 2020

ΔΕΥΑ Αλμωπίας: Τοποθετούνται υδρόμετρα, η επιχείρηση δημιουργεί σάιτ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ                                        Αριδαία 21/05/2020
ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ                                                    
ΑΛΜΩΠΙΑΣ
ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΓΕΛΗ ΓΑΤΣΟΥ
58400 ΑΡΙΔΑΙΑ
ΤΗΛ. 2384024590 ΦΑΞ 2384024999
ΑΦΜ 997600250 – ΔΟΥ ΕΔΕΣΣΑΣ             


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η υπηρεσία της Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας ενημερώνει όλους τους δημότες των Τοπικών Κοινοτήτων όπου η χρέωση των λογαριασμών γίνεται κατά άτομο ότι, μέσα  στο  προσεχές διάστημα  η τεχνική υπηρεσία της Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας θα προβεί σε τοποθέτηση υδρομετρητών στις μη οικιακές παροχές.
Σημαντικό δε, είναι να σας γνωστοποιήσουμε ότι, με σκοπό την δικαιότερη και ορθολογικότερη τιμολογιακή χρέωση η Δ.Ε.Υ.Α Αλμωπίας θα προχωρήσει πρώτα σε αναπροσαρμογή του τιμολογίου που ισχύει με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου από το 2018 , των σταβλικών εγκαταστάσεων.
Σκοπός μας είναι να μην υφίστανται αδικίες εξαιτίας της υπάρχουσας τιμολογιακής πολιτικής προς τους συνδημότες μας και για τον λόγο αυτό όπως προαναφέρθηκε, θα πραγματοποιηθούν αλλαγές.
Τέλος, να σας επισημάνουμε ότι, η κατασκευή και η αποκατάσταση βλαβών στα γεμιστήρια, αποτελεί ευθύνη του Δήμου Αλμωπίας και όχι της Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας. Η μόνη υποχρέωση της επιχείρησης είναι να βγάλει την παροχή ώστε ο Δήμος να προχωρήσει στην κατασκευή.
Σας ευχαριστούμε.



ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ                                        Αριδαία 21/05/2020
ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ                                                    
ΑΛΜΩΠΙΑΣ
ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΓΕΛΗ ΓΑΤΣΟΥ
58400 ΑΡΙΔΑΙΑ
ΤΗΛ. 2384024590 ΦΑΞ 2384024999
ΑΦΜ 997600250 – ΔΟΥ ΕΔΕΣΣΑΣ             


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση, να ανακοινώσει σε όλους  τους συμπολίτες του Δήμου μας ότι, από σήμερα 21.05.2020 έχει ανέβει στο διαδίκτυο  επίσημη ιστοσελίδα της Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας.
Η ενέργεια αυτή έγινε γιατί σκοπός και άμεση προτεραιότητα μας, είναι η ενημέρωση όλων των καταναλωτών αλλά και η διευκόλυνση τους.
Όλοι οι καταναλωτές έχουν την δυνατότητα, να ενημερώνονται για τις τελευταίες εξελίξεις και τα πεπραγμένα της υπηρεσίας. Ανακοινώσεις, Δελτία τύπου καθώς και προκηρύξεις που αφορούν την Δ.Ε.Υ.Α. θα αναρτώνται στην επίσημη ιστοσελίδα. Στην ιστοσελίδα μάλιστα, αναγράφονται και οι αναλύσεις νερού που γίνονται ώστε να είναι ενήμεροι οι πολίτες ανά πάσα στιγμή.
To site περιλαμβάνει πληροφορίες σημαντικές, για την λειτουργία της  επιχείρησης καθώς και τον Κανονισμό Ύδρευσης-Αποχέτευσης .
Έχετε την δυνατότητα, να υποβάλλετε οποιαδήποτε στιγμή το αίτημα που επιθυμείτε ή να δηλώσετε κάποια βλάβη που προέκυψε.
Σας ευχαριστούμε.


ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ Δ.Ε.Υ.Α. ΑΛΜΩΠΙΑΣ: deyaalmopias.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more