Τετάρτη 20 Μαΐου 2020

Χρηματοδότηση της μελέτης για δεύτερη σύνδεση του Ν. Πέλλας με την Εγνατία Οδό ζήτησε ο Σταμενίτης.






Συνάντηση με το Γενικό Γραμματέα Υποδομών κ. Καραγιάννη πραγματοποίησε το μεσημέρι της Τρίτης (19.05.2020) ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας κ. Σταμενίτης, με βασικό θέμα συζήτησης τη δεύτερη σύνδεση του Νομού Πέλλας με την Εγνατία Οδό και από την περιοχή των Γιαννιτσών.

Σε συνέχεια των πρωτοβουλιών που έχει αναλάβει ο Βουλευτής Πέλλας, κατέθεσε σήμερα εκ νέου το αίτημα για τη χρηματοδότηση της μελέτης του νέου δρόμου Γιαννιτσά – Νησέλι (κόμβος Αλεξάνδρειας).

Συγκεκριμένα, ο Βουλευτής παρουσίασε και πάλι τους λόγους που επιτάσσουν τη νέα χάραξη ώστε να πραγματοποιηθεί και δεύτερη σύνδεση του Νομού Πέλλας από την περιοχή των Γιαννιτσών, επαναλαμβάνοντας για πολλοστή φορά ότι πρόκειται για ένα έργο ζωτικής σημασίας που θα προσφέρει ταχύτητα και ασφάλεια στις μετακινήσεις των πολιτών.

Παράλληλα, ο κ. Σταμενίτης ζήτησε να ενημερωθεί για την πορεία του έργου που αφορά στο τμήμα Βέροια – Νάουσα – Σκύδρα, που αποτελεί την πρώτη σύνδεση του Νομού Πέλλας με την Εγνατία, ζητώντας την επίσπευση των απαιτούμενων ενεργειών ώστε να προχωρήσει η κατασκευή του.

Από την πλευρά του ο Γενικός Γραμματέας Υποδομών κ. Καραγιάννης διαβεβαίωσε το Βουλευτή ότι η Γενική Γραμματεία Υποδομών, σε συνεργασία με την ηγεσία του Υπουργείου, θα προχωρήσει στη δέσμευση του απαιτούμενου κονδυλίου προκειμένου να χρηματοδοτηθεί το αρχικό στάδιο της μελέτης του νέου δρόμου, δίνοντας ουσιαστικά το πράσινο φως για τα πρώτα βήματα ενός μεγάλου και αναγκαίου έργου υποδομής για το Νομό Πέλλας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more