Σάββατο 6 Ιουνίου 2020

Τάσος Μπίνος:Με ξένα κολυβα μνημόσυνο.


Λάβρος εμφανίστηκε απέναντι στις ανακοινώσεις της δημοτικής αρχής και της δημοτικής επιχείρησης των Λουτρών και προσωπικά του Προέδρου και Δημάρχου Χρήστου Μπάτση, αναφορικά με την λειτουργία του υδροηλεκτρικού στα Λουτρά, ο Τάσος Μπίνος. Διαβάστε την ανακοίνωση παρακάτω:


Ένας Μπινος Χρήστος το παρέλαβε από τις προσπάθειες των προηγούμενων Προέδρων και με τον Κογιο Πασχάλη συνέβαλαν και εκδόθηκαν όλες οι άδειες, ένας Μπινος Δημήτρης το ανακατασκευασε για να μιλάει για φιάσκο ο Δήμαρχος που έκανε την οριστική (ενώ λειτουργούσε υπό την προσωρινή) σύνδεση.

Φιάσκο είναι η καπήλευση....
Φιάσκο είναι η έλλειψη ανδρισμού στο να πει κάποιος ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ ένα ΜΠΡΑΒΟ σε αυτούς που υλοποίησαν αυτό που σήμερα εσείς τόσο εύκολα πατώντας ένα κουμπάκι το "ενεργοποιησατε"....

Κρίμα....

1 σχόλιο:

  1. Anastasi min pernis 8esi dimosia se kati pou den se afora. Exete apo8rasin8i oloi sas. Se 3 xronia exoume ekloges. O laos den ksexna kai timori. Auto epa8e k o mpinakos. Ena xrono tora den mporei na to xonepsi. Akoma psaxnoun oi epistimones me meletes na vroun ti idous antropos kanei laik ston eauto tou.
    Aksio sxoliasmou

    ΑπάντησηΔιαγραφή

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more