Δευτέρα 8 Ιουνίου 2020

Κρύα Βρύση και περιβάλλον...

Του Λύσανδρου Αμιτζόγλου



Ημέρα περιβάλλοντος προχθές  και η Εθελοντική ομάδα της Κρύας Βρύσης έλαβε δράση ! Στόχος η καθαριότητα του κεντρικής Πλατείας της πόλης καθώς και η δεντροφύτευση !

Με την υποστήριξη του ΦΟΔΣΑ Κεντρικής Μακεδονίας, της Αντιδημαρχίας Περιβάλλοντος-Πρασίνου-Καθαριότητας Πέλλας και του Αντιδημάρχου Καραφυλλιά Ανδρέα, του Αντιδημάρχου Δ.Ε. Κρύας Βρύσης Σεραίδη Πέτρου και φυσιά της Κοινότητας Κρύας Βρύσης με το συμβούλιο να λαμβάνει ενεργή δράση, πήραν κυριολεκτικά φωτιά φτιάρια, τσάπες και σκούπες επί ένα δίωρο !

Πραγματικά η εικόνα μετά το τέλος της δράσης εκπληκτική στα σημεία παρέμβασης, επιβεβαιώντας για μία ακόμη φορά ότι ο εθελοντισμός είναι ένας σπουδαίος θεσμός, που πρέπει να λειτουργεί με κάθε μορφή του, χωρίς βέβαια να πρέπει να αποτελεί τον κανόνα ή την αντικατάσταση των υποχρεώσων των δημόσιων αρχών και φορέων.
Εντούτοις χθες στάλθηκε ένα πολύ σημαντικό μήνυμα κυρίως προς τους μικρούς μας συμπολίτες που συμμετείχαν με ιδιαίτερη χαρά και ενθουσιασμό, ότι ο σεβασμός του περιβάλλοντος που ζούμε αποτελεί προτίστως σεβασμός στον ίδιο μας τον εαυτό και την ποιότητα ζωής που επιθυμούμε !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more